مدیرعامل باشگاه بهشتی‌سازه گرگان با اشاره به رأی اخیر کمیته اخلاق علیه چهار بازیکن فصل گذشته این باشگاه، از بلاتکلیفی پرونده هفت بازیکن با قراردادهای یک‌طرفه انتقاد کرد و خواستار تسریع در رسیدگی کمیته تعیین وضعیت شد.
پس از محرومیت چهار بازیکن، مطالبه تازه باشگاه گرگانی؛ بهشتی: تکلیف ۷ قرارداد یک‌طرفه چه شد؟

به گزارش ۲۰۲۰، پس از صدور رأی کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات جنجالی دیدار فصل گذشته بهشتی‌سازه گرگان مقابل گهرزمین و محرومیت دو ساله و جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی چهار بازیکن، مجید بهشتی، مدیرعامل این باشگاه، در گفت‌وگو با ۲۰۲۰ به تشریح آخرین وضعیت پرونده‌های حقوقی باشگاه و انتظارات خود از ارکان قضایی فدراسیون پرداخت.

بهشتی در این خصوص اظهار داشت: ما دوم مهرماه امسال شکایت خود را درباره هفت بازیکنی که قرارداد یک‌طرفه داشتند ثبت کردیم و همان زمان نیز طی نامه‌ای به دبیر محترم فدراسیون فوتبال درخواست کردیم با توجه به شرایط باشگاه و ضرورت تعیین تکلیف بازیکنان، رسیدگی به پرونده‌ها با سرعت بیشتری انجام شود. حتی در همان مقطع، موضوع به اطلاع دکتر نورشرق، رئیس کمیته تعیین وضعیت، رسید تا روند رسیدگی تسریع شود. با وجود اینکه تمام مستندات و مدارک لازم را ارائه کرده‌ایم، هنوز هیچ رأیی درباره این پرونده‌ها صادر نشده است.

مدیرعامل بهشتی‌سازه گرگان با تأکید بر ضرورت رعایت مقررات نقل‌وانتقالات افزود: وقتی قرارداد یک بازیکن از طریق فسخ یک‌طرفه منعقد می‌شود، باید پیش از حضور در تیم جدید، وضعیت حقوقی او مشخص شود. در غیر این صورت، هم بازیکن و هم باشگاهی که با او قرارداد بسته است ممکن است با تبعات قانونی و انضباطی مواجه شوند. نمی‌دانم دلیل این تأخیر، حجم پرونده‌ها، مشغله کمیته یا مسئله دیگری است، اما انتظار داشتیم پرونده‌ای با این تعداد مستندات و چنین حساسیتی در اولویت رسیدگی قرار بگیرد.

بهشتی همچنین درباره رأی اخیر کمیته اخلاق و محرومیت دو ساله چهار بازیکن گفت: این رأی نشان می‌دهد تخلفات در فوتبال و فوتسال نباید بدون پاسخ بماند و هیچ بازیکنی نباید تصور کند می‌تواند خارج از چارچوب مقررات رفتار کند. ما همواره به دنبال احقاق حقوق باشگاه و اجرای عدالت بوده‌ایم و انتظار داریم همان‌طور که کمیته اخلاق به این پرونده رسیدگی کرد، پرونده هفت بازیکن با قراردادهای یک‌طرفه نیز در کمیته تعیین وضعیت با سرعت و دقت بررسی شود. عدالت زمانی معنا پیدا می‌کند که در همه پرونده‌ها، بدون تبعیض و با رعایت حقوق تمام طرفین اجرا شود.

مدیرعامل باشگاه بهشتی‌سازه در پایان تأکید کرد: خواسته ما روشن است؛ کمیته تعیین وضعیت باید پس از بررسی مستندات، رأی قانونی خود را صادر کند؛ چه به ابطال قراردادها منجر شود، چه محرومیت بازیکنان یا هر تصمیم دیگری که مطابق مقررات است. مهم این است که بلاتکلیفی موجود پایان پیدا کند و حقوق باشگاه تضییع نشود.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط