هم‌زمان با افزایش بحث‌ها درباره وضعیت داوری فوتسال و ضرورت بازنگری در برخی رویه‌ها، گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال تغییر در مسئولیت محمودرضا نصیرلو و برخی دیگر از مسئولان این حوزه مطرح شده است.
گمانه‌زنی‌ها درباره تغییرات در ساختار داوری فوتسال؛ نصیرلو در آستانه برکناری!

به گزارش ۲۰۲۰، در روزهای اخیر و هم‌زمان با مطرح‌شدن بحث‌هایی درباره وضعیت داوری فوتسال، گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال تغییر در برخی مسئولیت‌های این حوزه به گوش می‌رسد؛ موضوعی که در صورت تأیید رسمی، می‌تواند به تحولات تازه‌ای در ساختار داوری منجر شود.

در شرایطی که مسائلی همچون زمان اعلام ابلاغ داوران، نحوه چینش تیم‌های داوری و ضرورت بازنگری در برخی رویه‌ها مورد توجه اهالی فوتسال قرار گرفته، نام محمودرضا نصیرلو، مسئول چیدمان داوری فوتسال، نیز در برخی گمانه‌زنی‌ها درباره تغییرات احتمالی مطرح شده است.

در کنار این موضوع، صحبت‌هایی نیز درباره احتمال تغییر در برخی مسئولیت‌های دیگر این حوزه مطرح است؛ با این حال، تاکنون اطلاعات رسمی و تأییدشده‌ای درباره تصمیم فدراسیون فوتبال در این زمینه منتشر نشده است.

باید منتظر ماند و دید آیا در روزهای آینده خبر تازه‌ای درباره تغییرات احتمالی در ساختار داوری فوتسال منتشر خواهد شد یا خیر. ۲۰۲۰ در صورت انتشار اخبار رسمی و قابل استناد، موضوع را از طریق منابع معتبر پیگیری خواهد کرد.

خبر مرتبط؛

ابلاغ‌های دیرهنگام؛ چالش تکراری داوران فوتسال در آستانه مسابقات

داوری فوتسال به خون تازه نیاز دارد؛ تاج ورود می کند!

پس از انتقاد ۲٠۲٠؛ اسامی داوران هفته نخست لیگ دسته اول اعلام شد

انتهای پیام/



مطالب مرتبط