• گروه مطلب:| خبر| فوتسال بانوان|
  • کد مطلب:78800
  • زمان انتشار:پنجشنبه 30 مهر 1405-13:37
  • کاربر:سعید حسینی

هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان کشور با پیروزی پرگل مدعیان قهرمانی و برگزاری دیدارهای جذاب در دو گروه پیگیری شد.
آتش بازی استقلال و پالایش نفت مقابل رقبا/نور ملارد فاتح دوئل مشهد/جشنواره گل پلی وایتال و فولاد هرمزگان

به گزارش ۲۰۲۰، مسابقات هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان کشور در فصل جدید با برگزاری دیدارهای دو گروه آغاز شد و تیم‌های مدعی در نخستین گام، رقابت خود را برای کسب عنوان قهرمانی شروع کردند.

در یکی از دیدارهای مهم گروه نخست، استقلال، مدافع عنوان قهرمانی، در رفسنجان مقابل مس این شهر نمایشی مقتدرانه داشت و موفق شد میزبان خود را با نتیجه پرگل ۱۲ بر صفر شکست دهد.

برای استقلال در این دیدار مهتاب بنایی (۲ گل)، مارال ترکمان (۳ گل)، محدثه محمدی، زیبا افروغ (۲ گل)، نسترن مقیمی، محدثه ابراهیمی و ستایش لطیفی گلزنی کردند. همچنین عالیه مرشد و مائده رجبی با گل‌های به‌خودی، در ثبت این نتیجه پرگل نقش داشتند.

در گروه دوم نیز پالایش نفت آبادان با هدایت فاطمه شریف، در دیداری خانگی برابر پارسه کرمان به میدان رفت و با پیروزی قاطع ۸ بر صفر، شروع خوبی در فصل جدید داشت. شقایق معتمدی (۲ گل)، مریم سید، زهرا کیانی‌منش، فاطمه حسینی، سارا شیربیگی (۲ گل) و نسیمه غلامی گل‌های نماینده آبادان را به ثمر رساندند.

نتایج هفته نخست لیگ برتر فوتسال بانوان:

گروه اول:

مس رفسنجان صفر ـ استقلال ۱۲
پیشتازان خرم‌آباد صفر ـ پالایش نفت اصفهان ۴
ملی حفاری اهواز ـ نفت امیدیه (لغو شد)



گروه دوم:

پالایش نفت آبادان ۸ ـ پارسه کرمان صفر
تکنیک برتر بابلسر صفر ـ فولاد هرمزگان ۶
ابومسلم خراسان رضوی ۲ ـ نور ملارد ۳
پلی وایتال دلیجان ۶ ـ سپاهان ۲

گلزنان هفته نخست؛

برنامه هفته دوم؛

انتهای پیام/



مطالب مرتبط


  • برچسب ها: