

به گزارش۲٠۲٠، مسابقات هفته سوم لیگ برتر فوتسال آقایان امروز با برگزاری هفت دیدار پیگیری شد؛ هفتهای که با سومین پیروزی متوالی مس سونگون ورزقان و توقف دوباره مدافع عنوان قهرمانی به پایان رسید.
در یکی از مهمترین دیدارهای این هفته، گیتیپسند اصفهان در خانه مقابل فولاد زرند ایرانیان به تساوی یک بر یک رضایت داد تا برای سومین هفته متوالی از رسیدن به پیروزی باز بماند.
محمدحسین درخشانی تکگل گیتیپسند را به ثمر رساند و امیرحسین تقوی نیز گل فولاد زرند را وارد دروازه مدافع عنوان قهرمانی کرد.
در دیدار دیگر، مس سونگون ورزقان، به روند درخشان خود ادامه داد و با پیروزی ۲ بر یک مقابل شهرداری ساوه، سومین برد متوالی خود را جشن گرفت تا همچنان در صدر جدول رقابتها باقی بماند.
مهدی جاوید و ابوالفضل پرویزی گلهای مس سونگون را به ثمر رساندند و محمد محبی تنها گل شهرداری ساوه را وارد دروازه نماینده ورزقان کرد.
در دیگر دیدار مهم هفته سوم، گهرزمین سیرجان در دیداری خانگی عملکردی مقتدرانه داشت و با نتیجه ۴ بر صفر پالایش نفت اصفهان را شکست داد.
حسین طیبی، مهدی مهدیخانی، امیرحسین غلامی و امیررضا کهزادی گلهای گهرزمین را به ثمر رساندند.
نتایج کامل هفته سوم به شرح زیر است:
مس سونگون ۲ - یک شهرداری ساوه
سن ایچ ساوه ۲ - ۳ پالایش نفت شازند
گیتی پسند یک - یک فولاد زرند
دلسوختگان اهل بیت قم ۵ - ۲ پردیس شهید شیری قزوین
دائم پناه مشهد یک - ۴ پالایش نفت بندرعباس
گهر زمین سیرجان ۴ - صفر پالایش نفت اصفهان
فولاد هرمزگان ۳ - یک نگین تندیس قرچک
جدول لیگ برتر در پایان هفته سوم:
گلزنان هفته سوم:
برنامه هفته چهارم:
انتهای پیام/
مطالب مرتبط


