اعتراض تند مدیر دائم پناه به داوری در ساوه؛

سیداکبر تقوی، مدیر تیم فوتسال بازرگانی دائم‌پناه مشهد، پس از دیدار این تیم برابر شهرداری ساوه در هفته ششم لیگ برتر فوتسال، با انتقاد از عملکرد داوران مسابقه، خواستار بررسی دقیق صحنه‌ بحث‌برانگیز و برخورد قاطع با عوامل این دیدار شد.
تقوی: یک سوت اشتباه، عدالت ورزشی را قربانی و زحمات ما را از بین برد !

به گزارش ۲٠۲٠، سید اکبر تقوی مدیر تیم دائم پناه مشهد پس از دیدار تیمش با شهرداری ساوه اظهار داشت: به اعتقاد من تصمیم داور دوم در ۱۴ ثانیه پایانی مسابقه، تصمیم درستی نبود. این سوت در شرایطی زده شد که تیم ما برای کسب یک امتیاز حیاتی تلاش می‌کرد و همین تصمیم باعث شد زحمات بازیکنان ما از بین برود . انتظار داریم این صحنه به‌صورت دقیق بررسی شود و اگر اشتباهی صورت گرفته، با آن برخورد شود.

وی افزود: بازیکنان ما در شرایط بسیار سخت و در جو سنگین سالن ساوه، با رشادت و جنگندگی بازی کردند. ما در حالی که دو گل عقب بودیم، با استفاده از تاکتیک پاورپلی به بازی برگشتیم و توانستیم شرایط مسابقه را به سود خودمان تغییر دهیم. تیم ما مسلط میدان بود و بازیکنان برای گرفتن امتیاز تلاش زیادی کردند، اما در نهایت یک تصمیم بحث‌برانگیز در ثانیه‌های پایانی، تمام زحمات آنها را تحت تأثیر قرار داد.

مدیر تیم بازرگانی دائم‌پناه مشهد در ادامه با اشاره به شرایط حضور داوران در شهرهای میزبان گفت: موضوع دیگری که باید به آن توجه شود، وضعیت رفاهی و لجستیکی داوران است. چرا باید حضور داوران در شهرهای میزبان با بی‌نظمی و تأخیر همراه باشد؟ داوران نماد نظم، انضباط و رفتار حرفه‌ای هستند و طبیعتاً باید شرایط مناسبی برای حضور آنها در مسابقات فراهم شود. زیبنده لیگ برتر نیست داوران با تاخیرات فراوان وارد محل اسکان شوند .

نماینده باشگاه های لیگ برتری گفت: باشگاه ها هزینه های فراوانی را جهت برگزاری لیگ میکنند و یکی از رکن های اصلی مسابقات لیگ قلطعا" قشر زحمتکش و بی ریا داوران هستند که میدانم به نسبت مسولیت و تخصصی که دارند حق الزحمه آنان منطقی نیست و مطلع هستم شرایط کاری برخی داوران نیز در این تاخیرات موثر است با این اوصاف استدعا و انتظار داریم در برنامه ریزی خود ملاحظات باشگاه ها را نیز مد نظر داسته باشند، البته با اطلاع عرض مبکنم موضوع تاخیرات در ورود داوران فقط در مربوط به این بازی نبوده و مدت هاست این مشکلات وجود دارد.

تقوی ادامه داد: از کمیته داوران و مسئول چینش داوران فوتسال سوال دارم ، وقتی برای داوران در ساعات پایانی شب بلیت تهیه می‌شود، طبیعی است که نگرانی‌هایی درباره خستگی آنها ایجاد شود. برای مثال، اگر پرواز اهواز به تهران ساعت ۲۳:۳۰ باشد، داور حدود ساعت یک بامداد به تهران می‌رسد و سپس باید مسیر حدود ۱۵۰ کیلومتری تهران تا ساوه را طی کند و صبح زود به هتل برسد. سؤال من این است که آیا چنین شرایطی نمی‌تواند روی آمادگی و تمرکز داور تأثیر بگذارد؟ آیا در کلاس های توجهی و دانش افزایی داوران این موارد مورد واکاوی قرار نمی گرفت.

وی گفت: خستگی و کمبود خواب موضوعی است که باید جدی گرفته شود. نمی‌گویم علت تصمیمات داوران حتماً همین مسئله بوده، اما این شرایط باید از سوی مسئولان بررسی شود. مسئولیت این برنامه‌ریزی با چه کسی است و چه نهادی باید پاسخگو باشد؟

تقوی در پایان خاطرنشان کرد: ما طرفدار عدالت در تمام ابعاد هستیم و انتظار داریم عملکرد داوران و شرایط اعزام آنها به‌صورت دقیق بررسی و بهبود یابد، این بازی با تمام تلخی که برای ما داشت تمام شد. هدف ما از طرح این موضوعات اعتراض صرف نیست ؛ می‌خواهیم مسابقات در شرایطی برگزار شود که همه تیم‌ها از فرصت برابر برخوردار باشند و زحمات بازیکنان و مربیان در زمین تحت تأثیر تصمیمات اشتباه قرار نگیرد.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط