رئیس هیئت مدیره باشگاه مس سونگون، انتظار مقامات این باشگاه برای تعیین بودجه را دلیل سکوت خبری مس می‌داند.
بدهی 100 میلیاردی مس سونگون/ نصیری: بعید می‌دانم تیمداری کنیم

به گزارش ۲٠۲٠، باشگاه‌های حاضر در فصل پیش روی لیگ برتر فوتسال بعد از پایان رقابت‌های فصل گذشته، نقل‌وانتقالات خود را آغاز کردند و تیم گهر زمین سیرجان هم پُرکارترین باشگاه فوتسال از این حیث بود.

مس سونگون ورزقان که در 10 سال گذشته همیشه مدعی قهرمانی بوده، تاکنون هیچ فعالیتی در نقل‌وانتقالات نداشته است. قهرمان پنج دوره لیگ برتر و قهرمان پیشین آسیا تاکنون بهروز عظیمی، مهدی مهدی‌خانی و سجاد یوسف‌خواه را از دست داده و علیرضا افضل سرمربی نارنجی‌پوشان، هدایت تیم پالایش نفت بندرعباس را بر عهده گرفته است.

نقی نصیری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس سونگون در گفت‌وگویی در مورد وضعیت تیم فوتسال مس سونگون اظهار داشت: منتظر هستیم تا مجمع شرکت مس سونگون ورزقان تشکیل جلسه بدهد و ببینیم چه بودجه‌ای به باشگاه مس اختصاص می‌یابد. اگر تیمداری کنیم و شرایط هم مساعد شود، برای فصل جدید یکی دو بازیکن جذب خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است مس سونگون در فصل آینده لیگ برتر فوتسال تیمداری نکند، تصریح کرد: با این اوضاع بعید می‌دانم تیمداری کنیم. ما 50 میلیارد تومان بابت فصل گذشته و 50 میلیارد بابت سال‌های قبل بدهی داریم. ابتدا باید بدهی 100 میلیاردی باشگاه مس سونگون تعیین تکلیف شود. باید تاکنون به ما می‌گفتند که تیم فوتسال را چگونه و در چه سطحی ببندیم.

رئیس هیئت مدیره باشگاه مس سونگون با انتقاد از افزایش هزینه‌های تمیداری گفت: بودجه باشگاه ثابت است، اما در ایران با تورم ماهانه مواجه هستیم و باید هزینه‌های اجاره مسکن اعضای تیم و غذاخوری را تأمین کنیم. تاکنون 70 درصد از قراردادهای تیم فوتسال پرداخت شده و در صورت پرداخت نشدن قرارداد بازیکنان، به آنها هم ظلم می‌شود.

باشگاه مس سونگون در رشته‌های فوتسال، فوتبال و والیبال تیمداری می‌کرد که تیم فوتبال این باشگاه به شرکت «کارا گستر شبستر» واگذار شد.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط