ملی‌پوش فوتسال کشورمان گفت:‌ ما برای این وطن و پرچم ایران، جانمان را هم می‌دهیم. 
آقاپور: برای پرچم ایران جانمان را هم می‌دهیم/ ما پادشاه فوتسال آسیا هستیم

به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، سالار آقاپور امروز دوشنبه پس از قهرمانی در جام ملت‌های فوتسال آسیا و بازگشت از اندونزی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: واقعا در جوی که ۱۷ هزار هوادار اندونزی بودند، کار سخت بود. ما در آن بازی عقب افتادیم و برگشتن به بازی خیلی کار سختی بود. ما ایران بودیم و این اعتماد به نفسی که با سیزده قهرمانی قبلی کشورمان داشتیم، کمک کرد تا بازی را ببریم.

وی در خصوص اینکه در بازی فینال کمی عصبی به نظر می‌رسید، گفت: لحظه‌ای با مربی آن‌ها بحثی داشتم و مشکل خاص دیگری نبود. ما پادشاه آسیا هستیم و برای آبروداری در آنجا بازی کردیم. آن‌ها چیزی برای از دست دادن نداشتند.

بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۵ در مورد خوشحالی و گریه بعد از گل زدن، گفت: آن لحظه تحت فشار بودم. آدم می‌تواند هم ناراحت باشد و هم اعتقاداتش را بگوید. امیدوارم حرف آن طرفی‌ها که بیرون گود نشستند و می‌گویند بریزید در خیابان را کسی گوش ندهد. ما برای این وطن و پرچم جانمان را هم می‌دهیم.

تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ که به میزبانی اندونزی برگزار شد، توانست میزبان را در فینال شکست دهد و برای چهاردهمین بار قهرمان آسیا لقب بگیرد.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط