• گروه مطلب:| خبر| فوتسال باشگاهی|
  • کد مطلب:74872
  • زمان انتشار:چهارشنبه 26 آذر 1404-21:54
  • کاربر:سعید حسینی

دکتر حمیدرضا حق‌شناس، مدیرعامل پایگاه خبری ۲۰۲۰ که به‌دنبال عارضه قلبی در بیمارستان قلب تهران بستری شده بود، پس از احیای موفق و انجام عمل جراحی، با عبور از شرایط بحرانی در مسیر بهبودی قرار گرفت.
عمل موفقیت‌آمیز جراحی قلب مدیرعامل ۲۰۲۰/حضور رئیس کمیته فوتسال و نمایندگان مجلس در بیمارستان

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، دکتر حمیدرضا حق‌شناس مدیرعامل پایگاه خبری ۲۰۲۰ (سردبیر) و جانباز ۷٠ درصد کشورمان، که به‌دلیل عارضه قلبی روز یکشنبه هفته جاری در بیمارستان قلب تهران بستری شده بود، با اقدام سریع و به‌موقع کادر درمان و انجام عملیات احیای قلبی، به زندگی بازگشت و روند درمانی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.

بر این اساس، دکتر حق‌شناس امروز ساعت ۱۰ صبح تحت عمل جراحی قرار گرفت و این عمل در ساعت ۱۶ با موفقیت کامل به پایان رسید. وضعیت عمومی وی رضایت‌بخش گزارش شده و تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار دارد.

در طول روزهای بستری، احسان کامیانی رئیس کمیته فوتسال و سازمان لیگ، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان از مدیرعامل پایگاه خبری ۲۰۲۰ (سردبیر) عیادت کردند.

 همچنین اعضای تیم‌های ملی و باشگاهی، مدیران باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان فوتسال کشور با تماس‌های تلفنی متعدد، جویای احوال وی شدند و برای سلامتی‌اش آرزوی بهبودی کامل کردند.

پایگاه خبری ۲۰۲۰ ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند کادر درمان بیمارستان قلب تهران و ابراز سپاس از همراهی و محبت خانواده بزرگ ورزش و فوتسال کشور، برای دکتر حمیدرضا حق‌شناس آرزوی سلامتی کامل و بازگشت هرچه سریع‌تر به فعالیت‌های رسانه‌ای و حرفه‌ای دارد.



انتهای پیام/



مطالب مرتبط