

به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، صحنههایی که پس از پایان دیدار ایران و برزیل در جام جهانی فوتسال زنان ثبت شد، از پر احساسترین لحظات این تورنمنت بود. مهسا کمالی که نخستین گل تاریخ فوتسال زنان ایران در جام جهانی را وارد دروازه قدرتمندترین تیم جهان کرد، پس از شکست چهار بر یک نتوانست بغض خود را حفظ کند و اشکهایش مورد توجه دوربینها قرار گرفت.
گزارشگر مسابقه نیز با مشاهده این لحظات به تلاش بازیکنان ایران اشاره کرد و تأکید داشت که کمالی و همتیمیهایش تمام توان خود را برای تغییر نتیجه به کار گرفتند اما برابر تجربه و قدرت برزیل کم آوردند. گریه مهسا برای بسیاری به نمادی از تعهد و انگیزهای تبدیل شد که در تیم ایران جریان دارد.
لحظاتی بعد الهام عنافچه او را در آغوش گرفت تا به آرامشدنش کمک کند. در ادامه تمامی بازیکنان همراه با کادر فنی رو به تماشاگران حاضر در سالن مانیل ایستادند و از حمایتهای آنها قدردانی کردند تا این شب پر احساس با احترام متقابل میان تیم و هواداران به پایان برسد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط


