حسین شمس با انتقاد از حضور بازیکنان غیرمجاز در ترکیب افغانستان در فینال فوتسال جوانان آسیا، تأکید کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا باید با چنین تخلف‌هایی قاطعانه برخورد کند تا روح جوانمردی در مسابقات حفظ شود.
شمس: افغانستان روح جوانمردی را زیر پا گذاشت / ایران با افتخار و پاکی به فینال رسید

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰. حسین شمس، مدیر فنی تیم‌های ملی فوتسال ایران، در واکنش به دیدار فینال رقابت‌های آسیایی جوانان میان تیم‌های ایران و افغانستان در بحرین اظهار داشت:«صعود مقتدرانه تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال کشورمان به فینال این مسابقات را تبریک می‌گویم. کادرفنی و بازیکنان برای رسیدن به این مرحله تلاش زیادی کرده‌اند و باید قدردان زحمات آن‌ها بود.»

شمس در ادامه با انتقاد از ترکیب تیم افغانستان گفت:«در یک سوی فینال، تیم افغانستان قرار دارد که متأسفانه روح جوانمردی را رعایت نکرده و با بازیکنان بزرگسال در این رقابت‌ها شرکت کرده است. حتی شنیده‌ام در ترکیب آن‌ها بازیکن ۲۵ ساله نیز حضور دارد. طبیعی است تیم‌هایی مانند ازبکستان و تایلند که با ترکیب واقعی زیر ۱۷ سال شرکت کردند، در برابر چنین تیمی نتوانند کاری از پیش ببرند و با نتایج سنگین شکست بخورند.»

مدیر فنی تیم‌های ملی فوتسال ایران تأکید کرد: «سؤال اینجاست که آیا همین تیم افغانستان می‌تواند تیم‌های بزرگسال تایلند و ازبکستان را شکست دهد؟ قطعاً پاسخ منفی است. بنابراین انتظار می‌رود کمیته ملی المپیک آسیا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با جدیت بیشتری وارد عمل شوند تا دیگر هیچ تیمی جرأت استفاده از بازیکنان غیرمجاز را نداشته باشد.»

انتهای پیام /



مطالب مرتبط