سرمربی تیم فوتسال بهشتی‌سازه گرگان پس از شکست مقابل گیتی‌پسند اصفهان با اشاره به غیبت چند بازیکن کلیدی و فشار روانی ناشی از بی‌حمایتی مسئولان استانی، این نتیجه را حاصل شرایط سخت تیم دانست و تأکید کرد تجربه این بازی برای سال اول حضورشان در لیگ برتر بسیار ارزشمند است.
شفیعی: عدم حمایت مسئولان تمرکز تیم ما را گرفت / از گیتی‌پسند تجربه ارزشمندی کسب کردیم

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، احمد شفیعی سرمربی تیم فوتسال بهشتی‌سازه گرگان بعد از شکست مقابل گیتی‌پسند اصفهان گفت: بازی سختی داشتیم. متأسفانه شرایط خوبی نداشتیم و سه چهار بازیکن باتجربه‌مان به دلیل مصدومیت و بیماری غایب بودند. مجبور شدیم از چند بازیکن ۱۸ و ۱۹ ساله استفاده کنیم و طبیعی بود که فشار زیادی به تیم وارد شود. در نیمه اول تا دقیقه ۱۸ خوب کار کردیم اما روی یک اشتباه گل خوردیم و کنترل بازی از دستمان خارج شد. در نیمه دوم هم با پاورپلی سعی کردیم جبران کنیم اما از موقعیت‌های فراوان‌مان استفاده نکردیم. 

وی با اشاره به تجربه بالای گیتی‌پسند افزود: اگر موقعیت‌هایی که داشتیم نصیب بازیکنان باتجربه گیتی‌پسند می‌شد، مطمئناً نتیجه سنگین‌تر رقم می‌خورد. به بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم چون با تمام وجود جنگیدند. این دیدار برای تیم ما که سال اولش را در لیگ برتر سپری می‌کند، تجربه ارزشمندی بود.

شفیعی با انتقاد از نبود حمایت‌های استانی ادامه داد: مشکلات مدیریتی و بی‌توجهی مسئولان استان روی تمرکز تیم ما تأثیر مستقیم گذاشته است. قول‌های زیادی برای حمایت داده شد اما عملی نشد و همین موضوع حتی مالک باشگاه را تا مرز انصراف از لیگ برد. در نهایت با قول‌های جدید وارد مسابقات شدیم اما وقتی تیم پشت تیم، یعنی مسئولان و حامیان مالی، حمایت نکنند، بازیکنان هم نمی‌توانند با تمرکز کامل وارد زمین شوند.

سرمربی بهشتی‌سازه گرگان در پایان تأکید کرد:با احترام به گیتی‌پسند، نتیجه از نظر تعداد گل می‌توانست نزدیک‌تر باشد. ما آمده بودیم توانایی‌هایمان را نشان دهیم و مطمئنم با کسب تجربه از این بازی‌های سنگین، در مسابقات بعدی نتایج بهتری خواهیم گرفت.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط