• گروه مطلب:|
  • کد مطلب:72157
  • زمان انتشار:جمعه 31 مرداد 1404-15:32
  • کاربر:سعید حسینی

فدراسیون فوتبال با بازنشر یک خبر کهنه فیفا درباره فوتسال بانوان، به‌جای پاسخ به بحران جوانگرایی و انتقادها از ترکیب تیم ملی، اعتماد جامعه فوتسال را بیش از پیش خدشه‌دار کرد.
بازنشر خبر کهنه فیفا؛ فدراسیون فوتبال با کپی برداری اعتماد جامعه فوتسال را خدشه دار کرد!

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، اقدام بحث‌برانگیز فدراسیون فوتبال ایران در انتشار دوباره یک خبر قدیمی فیفا، موجی از پرسش‌ها و انتقادها را برانگیخته است. 

اخبار مرتبط؛ 

لینک خبر فیفا 

لینک خبر اولیه فدراسیون فوتبال

لینک بازنشر خبر کهنه فدراسیون فوتبال پس از ۳ ماه 

در شرایطی که فوتسال بانوان با بحران جوانگرایی و ترکیب تیم ملی دست و پنجه نرم می‌کند، فدراسیون در ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ خبری متعلق به سه ماه پیش را با عنوان « گزارش فیفا از حضور تیم ملی فوتسال بانوان ایران در جام جهانی فیلیپین» روی خروجی سایت رسمی خود قرار داد.

این خبر نخستین بار در ۱۷ مه ۲۰۲۵ یعنی ۲۷ اردیبهشت روی سایت فیفا منتشر شده و به درخشش نسیمه غلامی و مارال ترکمان در پیروزی ایران برابر چین پرداخته بود؛ دیداری که سهمیه جام جهانی فوتسال فیلیپین را برای ایران به ارمغان آورد. اما بازنشر آن، درست همزمان با اوج‌گیری انتقادها از ترکیب تیم ملی تحت هدایت شهرزاد مظفر، اقدامی مشکوک تعبیر شده است.

مظفر با وعده تغییرات آمد، اما فهرست‌های او نشان می‌دهد تیم ملی همچنان در حصار نام‌های تکراری و میانگین سنی بالا گرفتار است. در حالی که لیگ برتر پر از استعدادهای جوان است، فرصت حضور ملی به نسل تازه داده نمی‌شود. همین امر باعث شده کارشناسان، استراتژی مظفر را ادامه میراث فروزان سلیمانی و حتی بدتر بدانند؛ نتیجه‌گرایی کوتاه‌مدت به جای آینده‌سازی.

در چنین شرایطی، انتشار دوباره یک خبر قدیمی نه تنها اعتباری برای فدراسیون نمی‌آورد، بلکه شائبه فرار از پاسخگویی و تلاش برای تغییر فضای رسانه‌ای را تقویت می‌کند. فوتسال بانوان ایران نیازمند مدیریتی آینده‌نگر است؛ مدیریتی که به جای پناه بردن به خاطرات گذشته، مسیر جوانگرایی را باز کند و تیم ملی را برای حضوری شایسته در جام جهانی آماده سازد.

خبر فیفا

خبر اولیه فدراسیون فوتبال

 

باز نشر خبر کهنه فدراسیون فوتبال پس از سه ماه

 



انتهای پیام /



مطالب مرتبط