به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، پس از سقوط تیم فرشآرا از لیگ برتر فوتسال، رضا سالار، مدیرعامل این باشگاه، برای حفظ جایگاه فوتسال خراسان رضوی در سطح نخست کشور وارد عمل شد و با رایزنیهایی در سطح ملی، موفق به خرید امتیاز تیم لیگبرتری کراپ الوند برای این استان شده است.
با این انتقال، فوتسال خراسان رضوی از حذف کامل در لیگ برتر نجات یافت و نمایندهای از این استان همچنان در سطح اول فوتسال کشور حضور خواهد داشت.
نام تیم جدید نیز «بازرگانی دائمپناه» خواهد بود؛ همان حامی مالی سابق فرشآرا که بار دیگر برای حمایت از فوتسال خراسان به میدان آمده است. همچنین مدیریت نماینده جدید استان در لیگ برتر همچنان بر عهده رضا سالار خواهد بود.
گفتنی است سیدخلیل موسوی ریاست هیات فوتبال استان خراسان رضوی نیز در این راه تلاش و حمایت وافری انجام داد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط