رضا صادقی، سرمربی موفق تیم فوتسال پالایش نفت اصفهان، پس از صعود به لیگ برتر و تثبیت جایگاه این تیم در فصل گذشته، به دلیل مشکلات مالی و عدم توافق با مدیریت جدید باشگاه، از سمت خود کناره‌گیری کرد.
جدایی صادقی از پالایش نفت اصفهان به دلیل عدم توافق مالی

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، رضا صادقی، سرمربی تیم فوتسال پالایش نفت اصفهان، از پایان همکاری خود با این تیم خبر داد.

صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: «پالایش نفت برای من مانند فرزندم بود و در طول مدتی که در این تیم حضور داشتم، با تمام وجود برای تحقق اهداف تعیین‌شده تلاش کردم.»

وی ادامه داد: «چهار هفته مانده به پایان مرحله نخست لیگ دسته اول فصل ۱۴۰۲، هدایت تیمی را برعهده گرفتم که امید چندانی به صعود نداشت، اما موفق شدیم به مرحله دوم برسیم و در ادامه جواز حضور در لیگ برتر را کسب کنیم.»

سرمربی سابق پالایش نفت درباره عملکرد تیم در فصل گذشته گفت: «در نخستین سال حضور در لیگ برتر، هدف‌گذاری ما حفظ سهمیه بود که خوشبختانه محقق شد.»

او درباره دلایل جدایی‌اش گفت: «با توجه به تغییرات مدیریتی در شرکت پالایش نفت اصفهان، بودجه‌ای بسیار محدود برای فصل جدید در نظر گرفته شده که حتی برای حضور در لیگ دسته اول هم کافی نیست. به همین دلیل و به‌دلیل عدم توافق مالی، تصمیم به کناره‌گیری گرفتم و امیدوارم سکاندار جدید این تیم شرایط بودجه ای محدود را در نظر بگیرد»

صادقی در پایان ضمن قدردانی از مدیران ورزشی باشگاه عنوان کرد: «از زحمات تمامی مسئولان در طول دوره همکاری‌ام صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین از آقای باقری، مدیرعامل جدید شرکت، تقاضا دارم نگاه ویژه‌تری به تیم فوتسال پالایش نفت داشته باشند و حمایت‌های لازم را برای ادامه حضور این تیم در لیگ برتر فراهم کنند.»

بر اساس شنیده های خبرنگار ۲٠۲٠، حسین افضلی و مهرداد جابری از دیگر گزینه های هدایت پالایش نفت اصفهان در فصل جدید خواهند بود.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط