زننده تک گل ایران برابر فیلیپین گفت: بازی خیلی سختی بود و خوشحالم با حمایت هم تیمی هایم گل ایران را به ثمر رساندم.
ترکمان: خوشحالم با حمایت هم تیمی هایم گل ایران را به ثمر رساندم

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، مارال ترکمان، عضو تیم ملی فوتسال بانوان گفت: از اینکه توانستم تک گل این دیدار را به ثمر برسانم،خوشحالم. بازی برابر فیلیپین اصلا ساده نبود. در دو نیمه موقعیت های مختلفی داشتیم که نتوانستیم به گل تبدیل کنیم اما در دقایق پایانی بالاخره دروازه فیلیپین باز شد و پیروز میدان شدیم.

وی در ادامه بیان کرد: بعد از 7 سال این مسابقات شروع شده وبدون شک شرایط خاصی بر این دوره از بازیها حاکم بود اما با تدابیری که کادر فنی برای ما در نظر گرفته شده بود، توانستیم پیروز میدان شویم.

ترکمان در پایان گفت: منتظر خبرهای خوب از طرف ما باشید. باید گام به گام پیش رویم تا به هدفمان که حضور در فینال و کسب قهرمانی بازیهای جام ملتها است برسیم. ضمن اینکه باید سهیمه رقابتهای جام جهانی فیلیپین را کسب کنیم.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط