سه بازیکن باتجربه فوتسال ایران با تیم سام محمدیه قزوین برای حضور در لیگ دسته دوم فوتسال آقایان به توافق رسیدند.
حضور ۳ بازیکن باتجربه در لیگ دسته دوم با سام قزوین

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتسال از فردا در شهرهای مختلف آغاز خواهد شد و تیم سام محمدیه قزوین با جذب ۳ بازیکن نام‌آشنا به دنبال حضوری قدرتمند در این مسابقات است.

مسلم رستمی‌ها، آقای گل سابق لیگ برتر و بازیکن پیشین تیم‌های مس سونگون، کراپ الوند، ستارگان ورامین، منصوری قرچک و سفیر گفتمان تهران، با مدیران این تیم به توافق رسید.

علی عبدللهی، بازیکن باسابقه تیم‌های پوشینه بافت قزوین، فرش‌آرا مشهد، علم و ادب مشهد و مقاومت البرز نیز به جمع بازیکنان سام محمدیه پیوست.

همچنین صابر خوشنما، با سابقه بازی در تیم‌های دبیری تبریز، فرش‌آرا مشهد، منصوری قرچک و سفیر گفتمان تهران، یکی دیگر از خریدهای جدید این تیم محسوب می‌شود.

محمد باغبان صالحی، مربی باتجربه فوتسال قزوین، هدایت این تیم را در فصل جدید بر عهده دارد و باید دید که با ترکیب جدید خود چه عملکردی در مسابقات خواهد داشت.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط