• گروه مطلب:| خبر| فوتسال ملی|
  • کد مطلب:66457
  • زمان انتشار:سه شنبه 02 بهمن 1403-16:37
  • کاربر:سعید حسینی

شورای هماهنگی تیم‌های ملی فوتسال تشکیل شد.
چالش اصلی فوتسال از نگاه اصولی؛ برنامه‌ریزی سلیقه‌ای!

به گزارش پایگاه خبری۲٠۲٠، به‌منظور تحلیل وضعیت کنونی، آسیب‌شناسی فضای فوتسال، و ترسیم چشم‌اندازی روشن برای این رشته، شورای هماهنگی تیم‌های ملی فوتسال با حضور سرمربیان و اعضای کادر فنی تیم‌های ملی بزرگسالان و پایه، رئیس کمیته فوتسال، رئیس دپارتمان فوتسال، دبیر سازمان لیگ و مدیر روابط عمومی سازمان لیگ فوتسال تشکیل شد.

احسان اصولی، رئیس کمیته فوتسال، در این نشست بر اهمیت یکپارچگی و هم‌افزایی تأکید کرد و گفت:"یکی از چالش‌های اصلی فوتسال جزیره‌ای عمل کردن است. اکوسیستم فوتسال به هم پیوسته است و برای پیشرفت در سطح ملی، آسیایی و جهانی باید برنامه‌ها و دیدگاه‌هایمان را به هم نزدیک کنیم."

وی افزود: "فوتسال ایران از پویایی لیگ، تلاش مربیان، حمایت مدیران و استقبال پرشور تماشاگران بهره می‌برد، اما برای ارتقا و هم‌افزایی بیشتر، نیازمند گسترش دایره هم‌اندیشی و اشتراک تجربه هستیم. بر همین اساس، این شورا با هدف استفاده از ظرفیت‌های کادر فنی تیم‌های ملی بزرگسالان و پایه به عنوان هسته مرکزی تشکیل شده است."

اصولی همچنین اعلام کرد که این شورای هماهنگی به‌زودی با تشکیل کارگروه‌ها و زیرشاخه‌های تخصصی، از میان مربیان و کارشناسان عضوگیری خواهد کرد تا این حرکت به‌صورت فراگیرتر ادامه پیدا کند.

این ابتکار می‌تواند نقطه عطفی در برنامه‌ریزی برای آینده فوتسال ایران باشد و بستر لازم برای تصمیم‌گیری‌های هدفمند و عملیاتی را فراهم کند.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط


  • برچسب ها: