به گزارش پایگاه خبری 2020، محمدصادق درودگر در مورد اینکه آیا همچنان با سازمان لیگ همکاری میکند، اظهار داشت: پس از انتخابات فدراسیون فوتبال از ریاست کمیته بازاریابی سازمان لیگ استعفا کردم و در جلسات هیأت رئیسه نیز شرکت نکردم. میخواهم با برگزاری مجمع این پست را نیز تحویل بدهم.
وی در مورد بدهی 90 میلیاردی باشگاه استقلال به سازمان لیگ بابت تبلیغات محیطی عنوان کرد: باید به مصطفی آجرلو برای زحماتی که در باشگاه استقلال کشید، خستهنباشید بگویم. همچنین به فتحاللهزاده نیز خیرمقدم میگویم که شاید راههای جدیدی برای هدایت استقلال دارد. مشکل ما هم با استقلال نبود بلکه با کارگزارش بود. باشگاه استقلال کارگزاری معرفی کرد که مقرر شد پس از برگزاری هر بازی خانگی استقلال سه میلیارد تومان بابت تبلیغات محیطی به سازمان لیگ بدهد. در روز اول عقد قرارداد این کار را انجام داد اما دیگر هیچ پولی پرداخت نکرد.
مدیر سابق بازاریابی سازمان لیگ اضافه کرد: از فصل گذشته 36 میلیارد باقی ماند. برای این فصل خود باشگاه استقلال قرارداد بست و برای هر بازی قرار شد 3 میلیارد و 750 میلیون تومان پرداخت کند اما باشگاه نیز از روز اول فصل جدید هیچ مبلغی را پرداخت نکرد. البته فصل گذشته نیز باشگاه استقلال تمام مکاتبات، اسناد و مدارک شرکت کارگزار را مهر، امضاء، تأیید و ضمانت کردند اما برخلاف امسال سال گذشته با کارگزار قرارداد بستیم.
درودگر در مورد اینکه چه اتفاقی افتاد که کارگزار استقلال و این باشگاه پس از پرداخت 3 میلیارد تومان، باقیمانده مبلغ را پرداخت نکردند تا این بدهی در حال حاضر به بیش از 90 میلیارد تومان برسد، گفت: در 4، 5 سال اخیر بارها گفتهام یک شبکه مافیایی تارعنکبوتی در تبلیغات محیطی وجود دارد و مورد حمایت برخیها است. از این مافیا نمیتوان به هیچ دستگاهی شکایت کرد زیرا به جایی نمیرسیم. هر روز هم کار میکند. زمانی که در کمیته بازاریابی سازمان لیگ بودم، حیدر بهاروند برای سه پرونده به من مأموریت داد که برای هر سه مورد رأی گرفتم.
وی خاطرنشان کرد:در یک پرونده پول کامل از بدهکار گرفتیم. پرونده دیگر در مرحله تجدیدنظر است. یک شرکت دیگر که بزرگترین و عمدهترین بدهکار سازمان لیگ است، نیز پروندهاش در مرحله تجدیدنظر قراردارد. امیدوارم دوستانمان در قوه قضائیه کمک کنند تا حق فوتبال استیفا شود. همان افراد سراغ استقلال رفتند و از طریق این باشگاه وارد شدند. همان روز اول به آجرلو گفتم این فرد شما را هم به مخمصه و مشکل میاندازد که انداخت. مشخص شد 500 میلیارد کف و هزار میلیارد سقف برای درآمدزایی استقلال وجود نداشت. فقط آنها به آجرلو دروغ گفتند اما متأسفانه مدیران ما تا وقتی خودشان آزمون و خطا نکنند، به نتیجه نمیرسند. حتما باید این بلا سر خودشان هم بیاید.
عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ در خصوص اینکه چرا باید باشگاهی مثل استقلال که غرق در بدهی است در 6، 7 ماه 90 میلیارد تومان به جمع بدهیاش اضافه شود پاسخ داد: تا زمانی که در فوتبال کشورمان مطابق اصول مدیریتی به روز تصمیمگیری نکنیم و مدیریت و هیأت مدیرهها انتصابی باشند، به هیچ عنوان موفق نخواهیم بود. در تمام دنیا مجامع باشگاهها هیأت مدیره را انتخاب میکند و هیأت مدیره نیز مدیرعامل را انتخاب میکند که باید پاسخگو باشد. وقتی اعضای مجمع که سهامدار هستند بخواهند افرادی را انتخاب کنند، دنبال نفراتی میروند که بهترین کارها را انجام بدهند. اینگونه یک مدیر نمیتواند قدرت داشته باشد که بالاتر از درآمدهایش هزینه کند.
درودگر خاطرنشان کرد: در فوتبال اروپا اعلام شده هر باشگاهی بیش از 10 درصد درآمدهایش هزینه کند از مسابقات لیگ قهرمانان این قاره خارج میشود. یعنی حداکثر 10 درصد بیشتر از درآمدهایش میتواند هزینه کند و این منطق استواری است که مطابق آن حدود 130 سال بازیها در اروپا با آرامش پیش میرود اما در فوتبال ایران هر روز دچار دغدغههای جدیدی هستیم.
وی در مورد اظهارنظر حسین آل اسحاق، مشاور حقوقی سازمان لیگ مبنی بر اینکه پس از پرداخت نشدن دومین قسط کارگزار باشگاه استقلال متوجه شدیم ضمانتنامههای این شرکت مخدوش و مجهول است توضیح داد: به ما دو سند برای ضمانت دادند اما با دفترخانهای تبانی کردند. به ما سند وکالت فروش دادند اما در انتهای این سند نوشتند سازمان لیگ حق معامله ناقله را ندارد. کارگزار با دفترخانه این تبانی را انجام داد.
مدیر سابق بازاریابی سازمان لیگ در گفت و گویی، در خصوص اینکه آیا در باشگاه استقلال و سایر مراجع کسی نبود که متوجه این اتفاق شود، گفت: گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه که البته به جایی نرسد فریاد است.
درودگر در خصوص اینکه پس از انجام نشدن تعهدات کارگزار پس پرداخت قسط اول آیا کسی نبود که پیگیر ماجرا شود، گفت: کسی بود اما وزارت ورزش و جوانان از باشگاه استقلال حمایت میکرد. اکنون استقلال بیش از 90 میلیارد بدهکار شده که البته این مبلغ خسارت تأخیر هم دارد. متأسفانه این مشکلات وجود دارد و حل نمیشود. خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج. تا وقتی بر اساس اصول و مقررات بینالمللی مجامع، هیأت مدیره و مدیریت باشگاهها تشکیل نشود، آنها پاسخگو نباشند و مسابقاتمان درآمدزا نشود، همین مشکلات وجود دارد.
وی در خصوص اینکه آیا باشگاه پرسپولیس چنین مشکلاتی نداشت گفت: خیر، پول تبلیغات محیطی این باشگاه را میگرفتیم و سهم پرسپولیس را هم میدادیم. شاید اگر چنین کاری نمیکردیم برای این باشگاه هم چنین مشکلی پیش میآمد به استقلال هم این پیشنهاد را دادیم اما زره آهنین تن آجرلو بود و حمایتهای وزارت ورزش نیز باعث شد نتوانیم کاری انجام دهیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط