به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، بازی کردن در یک ورزشگاه تقریبا خالی در دوسلدورف شاید باعث شد خطرناک بودن اوضاع برای تیم ملی آمریکا به خوبی روشن نشود. با این حال با توجه به اینکه آنها تنها دو بازی تا شروع جام جهانی فرصت دارند، اوضاع در بعضی مسائل خطرناک به نظر میرسد. یانکیها در جریان باخت دو بر صفر مقابل ژاپن عملکردی خنثی، شلخته و پراشتباه داشتند و واضح است که به اندازه کافی خوب نبودند.
با توجه به اینکه کمتر از دوماه تا جام جهانی زمان باقی مانده، اینکه این تیم نتوانسته راهی برای تطابق با حریفان خود پیدا کند یه به کیفیت لازم برای رقابت برسد، نگرانکننده است. آمریکا مقابل ژاپن طوری بازی کرد انگار در یک بازی دوستانه در ژانویه یک سال تعطیل بازی میکند، نه آخرین بازی قبل از جام جهانی!
گرگ برهالتر، سرمربی آمریکا پس از بازی گفت:« ما پایینتر از حد انتظار عمل کردیم و در حد استانداردهای خود نبودیم.»
در حال حاضر شور و شوق زیادی پیرامون این تیم جوان آمریکا و کیفیت فردی بازیکنان حاضر در لیست وجود دارد. چندین نفر از آنها در باشگاههای بزرگی بازی میکنند که پیش از این آمریکاییهای کمی فرصت حضور در آنها را داشتهاند و اکثر آنها قبل از تولد ۲۳ سالگی به این مهم رسیدهاند.
با این وجود در این چرخه تیم آمریکا در بازیهایی که نیاز دارد با استفاده از کیفیت خود به پیروزی برسد، بیشترین مشکل را دارد. در دور مقدماتی مشکل آنها برابر حریفانی بود که عقب بازی میکردند. در بازی روز جمعه مقابل ژاپن این تیم در بلوک میانی نشست تا خط دفاعی آمریکا بتواند پیش از پرس شدن هافبکها پاس بدهد. آمریکا برای یافتن راهکار مناسب برای دادن پاس درست، حرکت در فضای درست برای پشتیبانی از همتیمیها و دادن گزینهای به آنها برای فرار از پرسینگ حریف مشکل داشت و نتیجه این شد که آمریکا در این بازی ۵۴ بار مالکیت توپ را در نیمه دفاعی خود از دست دادند.
این اشتباهات بیشتر از سوی نفراتی رخ میداد که رزومه درخشانی دارند؛ وستون مککنی در طول بازی بارها اشتباه کرد و پاس سرگردان او منجر به گل اول ژاپن شد. واکر زیمرمن و آرون لانگ دو مدافع میانی آمریکا با تاکتیک ژاپن به مشکل خوردند و لوکا دلا توره هم در مالکیت توپ خوب عمل نکرد. در نیمه دوم آمریکا با چند تغییر شرایط بهتری پیدا کرد ولی در مجموع هرگز خطرناک نشان نداد. تنها فرصت آنها روی ضربه سر ژسوس فریرا بود. تلاش او با توجه به نگرانیهایی که در خصوص پست شماره ۹ آمریکا وجود دارد، دلگرمکننده به نظر میرسید.
آمریکا بارها بابت این مدل عملکرد توسط تیمهای خوب تنبیه شده و ژاپن هم به خوبی از آن استفاده کرد. آنها اگر میخواهند از گروه B صعود کنند، نمیتوانند مقابل انگلیس، ایران و ولز چنین اشتباهاتی را مرتکب شوند. بدون شک تیمها رویکرد ژاپن در بازی روز جمعه را در کنار اثربخشی تاکتیک عقبنشینی که قبلا توسط تیمهای کونکاکاف مقابل آمریکا اعمال شده را خواهند دید و تلاش میکنند با این روش آنها را شکست دهند. البته باید توجه داشت که سه بازیکن کلیدی تیم برهالتر یعنی کریستین پولیشیچ، آنتونی رابینسون و یونس موسی مقابل ژاپن غایب بودند و حضور آنها قطعا در این زمینه کمک میکند.
باخت روز جمعه آمریکا بسیار شبیه به شکست سال ۲۰۱۹ این تیم در لیگ ملتها مقابل کانادا بود که باعث شد درس خوبی از آن بگیرند و قدرت آمریکا را تقویت کرد. آنها باید بتوانند جنبه احساسی مسابقه را برنده شوند. پس از آن مسابقه برهالتر ویدیوهایی از بازیکنان کانادا را به شاگردان خود نشان داد که در جریان بازی کمی چرک بازی میکردند و مدام بازیکنان آمریکا را هل میدادند. آمریکا وقتی این مدلی بازی میکند انرژی بیشتری پیدا کرده و در دوئلها و درگیری موفق میشود و به پیروزی میرسد. این ویژگی از قدیم در آمریکا بوده و تیم فعلی با وجود هیجانی که در خصوص بازیکنانش وجود دارد باید این را هم یاد بگیرد.
نانتهای پیام/
مطالب مرتبط