• گروه مطلب:| خبر| فوتسال باشگاهی|
  • کد مطلب:392
  • زمان انتشار:چهارشنبه 18 تير 1399-13:15
  • کاربر:محمد محمدی

رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت که در زمان ریاست او بر این کمیته، قهرمان فوتسال کشور به خاطر جریمه ۴۰ میلیون تومانی، یک رده سقوط کرد.
شاه‌حسینی: قهرمان فوتسال را به خاطر ۴۰ میلیون تومان، یک رده پایین آوردیم/ امیدوارم رنسانسی در فوتبال ایجاد شود

به گزارش فوتسال ۲۰۲۰، عبدالرحمان شاه‌حسینی درباره انباشت پرونده‌های فوتبال ایران در فیفا اظهار داشت: پرونده‌ها ابتدا در کشور، مراحلی را در ارکان قضایی سپری می‌کند و شاکیان سپس به دادگاه عالی ورزش یا فیفا مراجعه می‌‌کنند. بازیکنان و مربیان خارجی هم مطابق قوانین داخلی و خارجی، می‌توانند به فیفا بروند که هر خارجی به این نهاد مراجعه می‌کند، برنده بیرون می‌آید.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا فوتبالی‌ها ابتدا به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مراجعه نمی‌کنند، تصریح کرد: من به آنها حق می‌دهم، چون نسبت به رسیدگی عادلانه، شجاعانه و بی‌طرف پرونده‌ها در کشور ناامید هستند. قاعده‌ای میان حقوقدانان حاکم است که می‌گویند اگر قرار است حکمی صادر شود، بعد اجرا نشود یا خوب اجرا نشود، بهتر است حکم اصلاً صادر نشود. فیفا پای حرفش می‌ایستد و گاهی حکم‌های آن، عواقب جبران‌ناپذیری دارد.

رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با انتقاد از عدم وجود ضمانت اجرایی احکام داخلی بیان کرد: آنقدر احکام مالی در ارکان قضایی فوتبال برای مربیان و بازیکنان صادر شده و اجرا نشده که اگر پرونده هر باشگاهی را ورق بزنید، می‌بینید از چند سال قبل بدهکار است. احکام ارکان قضایی داخلی اجرا نمی‌شود، اما پیش‌تر در ایران آرای مالی را صادر می‌کردیم که اگر اجرا نمی‌شد، تنبیهات دیگری در نظر می‌گرفتیم.

شاه‌حسینی  گفت: سرمربی خیلی معروفی به جریمه‌ای محکوم شد که می‌گفت این جریمه را پرداخت نمی‌کنم. ما هم گفتیم اگر این حکم را تا 10 روز اجرا نکند، تنبیهات دیگری علاوه بر جریمه مذکور در نظر می‌گیریم که این کار را کردیم. باشگاه فوتسال شن‌سای ساوه که قهرمان ایران بود، حق 40 میلیون تومانی مربی بدنساز خود را با گردن‌کلفتی نمی‌داد که این تیم را یک رده پایین آوردیم.

وی در واکنش به گلایه مردم از این احکام صادرشده خاطرنشان کرد: امیدوارم رنسانسی در فوتبال ما ایجاد شود و رئیسی به فدراسیون بیاید که برتری و اهلیت خاصی داشته باشد. او باید انقلابی در ارکان قضایی فوتبال به وجود بیاورد که البته بعید می‌دانم این اتفاق رخ دهد. مردم می‌گویند این مدیران، گنجایش و «بُرش» این شغل را ندارند.

رئیس پیشین کمیته انضباطی در ادامه افزود: اگر سر کوچه شما سوپرمارکت خوب باشد، به سوپرمارکت 10 کیلیومتر دورتر مراجعه نمی‌کنید. اگر ارکان قضایی ما عادلانه، شجاعانه و بدون توجه به رنگ‌ها، رانت‌ها و نفوذ اشخاص کارش را انجام دهد و حق را احیا کند، مربیان و بازیکنان سراغ فیفا نمی‌روند. خودم دل خوشی از فیفا ندارم و بسیاری از اقداماتش را ظالمانه و زورگویانه می‌دانم، اما رأیی را که صادر می‌کند، اجرا می‌کند.



مطالب مرتبط