به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، تیم ملی فوتسال قرار است از 6 مهرماه در شانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند. مسابقاتی که در سال 2020 به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد و قرار است در این دوره کویت میزبان آن باشد.
فوتسال ایران که با 12 عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم آسیا محسوب می شود پس از خروج ناظم الشریعه با هدایت وحید شمسایی با شعار جوانگرایی و تغییر نسل وارد این تورنمنت خواهد شد.
شمسایی در ابتدای حضورش در مقدماتی فوتسال جام ملتها شرکت کرد و توانست به مرحله نهایی این مسابقات صعود کند و شاگردان او هفته گذشته هم در تورنمنت 6 جانبه فوتسال تایلند شرکت کردند و در عین ناباوری در وقتهای اضافه ۴ بر ۳ مغلوب مراکش شدند و عنوان نایب قهرمانی این تورنمنت را کسب کردند.
این اتفاق در حالی رخ داد که ما هرگز در این مسابقات عنوانی کمتر از قهرمانی را کسب نکرده بودیم و در دیدارهای گذشته مقابل مراکش، در جام های جهانی ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶، به ترتیب با نتایج ۲ بر یک و ۵ بر ۳ به پیروزی رسیده بودیم.
در این تورنمنت تیم ملی فوتسال کشورمان، نه تنها در فینال، بلکه در مجموع رقابتها عملکرد چندان مناسبی نداشت و در شرایطی که در این سطح از مسابقات همواره رقبای خود را با بیش از 5 گل شکست می داد؛ اما نتایج تیم مشخص کرد که شاگردان شمسایی ضعف بزرگی در گلزنی دارند و به سختی دروازه حریفان را باز می کنند.
در بازی اول، شاگردان شمسایی 2 بر صفر مقابل فنلاند پیروز شدند و سپس ۳ بر یک از سد ویتنام گذشتند. فوتسالیست های کشورمان در نیمهنهایی به سختی و با نتیجه ۳ بر ۲ میزبان را شکست دادند و به فینال رسیدند و در فینال به تیمی کم نام و نشان مانند مراکش بازی را واگذار کردند.
علاوه بر ضعف در گلزنی، تیم ملی در تورنمنت تایلند از نظر فنی هماهنگی لازم را نداشت و در دفاع و حمله آن اقتدار همیشگی را نداشت و بر اساس ادعای کارشناسان تنوع تاکتیکی زیادی در خط حمله دیده نشد و تیم ملی بیشتر متکی به خلاقیت بازیکنها و کارهای انفرادی برخی از آن ها بود که این موضوع می تواند پاشنه آشیل تیم ملی در کویت باشد. چرا که رقبا با آنالیز و بستن این بازیکنها، می توانند تیمملی را دچار چالش و مشکل کنند. البته کمبود یک بازیکن راهبر برای هدایت تیم در میانه میدان نیز می تواند دیگر ضعف تیم ملی باشد.
وحید شمسایی از ابتدای حضورش با شعار جوانگرایی در تیم ملی پا به عرصه میدان گذاشت و بر همین اساس با نگاهی به اسامی اعلام شده از سوی شمسایی و نگاهی به اسامی بازیکنان حاضر در دوره قبل جام ملت های آسیا به نظر می رسد ادعای سرمربی تیم ملی رد خواهد شد چرا که میانگین سنی دوره قبل ۲۷/۶۴ و میانگین سنی حال حاضر ۲۷/۷۱ است.
*فقدان بازی تدارکاتی
موضوع مهمتری که وجود دارد و نمیتوان از آن گذشت این است که تیم ملی در این مدت فقط توانست در تورنمنت تایلند شرکت کند و هیچ بازی تدارکاتی نداشته است. کمیته فوتسال که با ریاست احسان اصولی مرد همکاره فدراسیون اداره می شود. از زمان شروع کارش در فوتسال هر روز مدعی بود که قرار است تیم ملی کشورمان با اسپانیا، آرژنتین و....بازی دوستانه داشته باشد. صحبتهای اصولی فقط بر روی کاغذ و در حد یک شعار باقی ماند و نه تنها بازی برگزار نشد بلکه تیم ملی بدون بازی تدارکاتی مناسب باید راهی جام ملتها در کویت شود.
ایران همواره در این سالیان قدرت اول فوتسال آسیا بوده اما حالا با نزدیک شدن به مسابقات آسیایی نگرانیها از عدمنتیجهگیری با شعار جوانگرایی در این تیم بیشتر شده است که امیدواریم کادر فنی در این چند روز باقیمانده به بازیهای آسیایی برنامهها و پلنهای بیشتری برای تیمملی در نظر بگیرد و نقاط ضعفی که در تورنمنت تایلند دیده شد را بتواند تا حدودی پوشش دهد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
نصف تیم نزدیک به ۳۰ یا حتی بالاتر هستش
واقعا نمیدونم کجای این مقوله جوون گراییه
بهتر بود توی هر پست یه جوون وجود داشت پاسخ