
به گزارش ۲۰۲۰، تیم فوتسال بانوان پالایش نفت اصفهان در ادامه برنامههای خود برای حضور در فصل جدید لیگ برتر، از جذب چند بازیکن و تمدید قرارداد نفرات فصل گذشته خبر داد.
بر این اساس، دلناز عباسی، هانیه کریمی، میترا مسعودی، فاطمه خلجی، آناهیتا ابوالحسنی، حنانه سلمانی، آذین نخعی و یاسمین مروتنژاد با امضای قراردادی به تیم پالایش نفت اصفهان اضافه شدند.
همچنین آنیتا بالاورد و نرگس ایسپره قرارداد خود را با این تیم برای فصل جدید تمدید کردند تا در ادامه مسیر، پالایش نفت اصفهان را همراهی کنند.
در میان بازیکنان جذبشده، میترا مسعودی و فاطمه خلجی سابقه حضور در سپاهان و نامینو اصفهان را دارند. آناهیتا ابوالحسنی و آذین نخعی نیز فصل گذشته در سپاهان اصفهان و مس کرمان بازی میکردند. یاسمین مروتنژاد سابقه حضور در مس رفسنجان و حنانه سلمانی نیز سابقه بازی در تیم فوتبال بانوان استقلال تهران را در کارنامه دارد.










مطالب مرتبط
