
به گزارش ۲٠۲٠، علیرضا دادرسان فر دروازه بان تیم نگین تندیس قرچک درباره نخستین حضورش در اردوی تیم ملی اظهار داشت: خیلی خوشحالم که به تیم ملی دعوت شدم و از کادر فنی بهخاطر دید باز و فرصتی که در اختیارم قرار دادند، تشکر میکنم. تمام تلاشم را میکنم تا این دعوت ادامهدار باشد. حضور در کنار بزرگان فوتسال ایران، تجربهای بسیار لذتبخش است و امیدوارم بتوانم از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنم.
دادرسانفر با اشاره به دشواریهای رسیدن به پیراهن تیم ملی گفت: قطعاً رسیدن به لباس مقدس تیم ملی راحت نبود و برای آن سختیهای زیادی کشیدم. از تمام کسانی که در مسیر پیشرفتم به من کمک کردند، تشکر میکنم. حالا که این فرصت به دست آمده، میخواهم در کنار بزرگان این رشته خودم را ثابت کنم و در تیم ملی ماندگار شوم.
بازیکن تیم نگین تندیس قرچک در پایان تأکید کرد: این تازه شروع راه و کار من است. برای رسیدن به این جایگاه زحمت کشیدهام و بهراحتی آن را از دست نمیدهم. با تمام توان تلاش میکنم شایستگیام را نشان بدهم و بتوانم در اردوهای بعدی هم نظر کادر فنی را جلب کنم.
مطالب مرتبط
