• گروه مطلب:| خبر| فوتسال باشگاهی|
  • کد مطلب:78400
  • زمان انتشار:يکشنبه 22 شهريور 1405-21:19
  • کاربر:سعید حسینی
کارشناسی دیدار نگین تندیس و دلسوختگان اهل بیت قم؛

در هفته لیگ برتر فوتسال، نگین تندیس قرچک با برتری ۲ بر صفر مقابل دلسوختگان قم، در نبردی نزدیک و متکی بر توانایی‌های فردی، سه امتیاز ارزشمند به دست آورد.
سلطانی: نگین تندیس برنده جنگ تکنیکی شد؛ وابستگی به حرکات انفرادی می‌تواند دردسرساز شود

به گزارش ۲٠۲٠، نگین تندیس قرچک در دیداری که از هفته چهارم لیگ برتر فوتسال برگزار شد، با نتیجه ۲ بر صفر دلسوختگان اهل بیت قم را شکست داد و سه امتیاز این مسابقه را از آن خود کرد؛ پیروزی‌ای که با توجه به امتیاز میزبانی و شرایط خاص بازی در قرچک، اهمیت ویژه‌ای برای شاگردان حمید نصیری داشت.

حسین سلطانی، ملی‌پوش سابق فوتسال ایران، در تحلیل این مسابقه معتقد است هر دو تیم با هدف کسب سه امتیاز وارد زمین شدند، اما از نظر ساختار تاکتیکی، بازی بیشتر بر توانایی‌های فردی بازیکنان استوار بود.

سلطانی درباره این مسابقه گفت: هر دو تیم تمام تمرکز و تفکرشان را روی کسب سه امتیاز گذاشته بودند، به‌خصوص نگین تندیس که از امتیاز میزبانی برخوردار بود و تلاش می‌کرد نهایت استفاده را از شرایط موجود ببرد. در این بازی، قالب تاکتیکی خاص و پیچیده‌ای از دو تیم ندیدیم و بیشتر شاهد حرکات انفرادی و نهایتاً ترکیب‌های دو نفره بودیم.

وی ادامه داد: در تیم دلسوختگان، بیشتر از علیرضا وفایی برای ایجاد موقعیت و حرکات فردی استفاده می‌شد و در سمت مقابل هم حمید اسماعیلی و امیر عباسیان در نگین تندیس نقش پررنگی داشتند. به نظرم در این مسابقه نگین تندیس برنده جنگ تکنیکی شد و توانست با استفاده بهتر از کیفیت فردی بازیکنانش، شرایط مسابقه را به سود خودش تغییر دهد. عباسیان هم با توجه به شرایط خوب و آمادگی‌ای که داشت، توانست در روند بازی تأثیرگذار باشد.



قرچک؛ میزبانی با شرایطی متفاوت

ملی‌پوش سابق فوتسال ایران با اشاره به شرایط خاص بازی در شهرهایی مانند قرچک و ساری، معتقد است تیم‌ها برای حضور در این شهرها باید با رویکردی متفاوت وارد مسابقه شوند.

سلطانی در این خصوص اظهار کرد: بازی کردن در قرچک و حتی ساری شرایط خاص خودش را دارد و نمی‌توان با همان رویکردی که مقابل سایر تیم‌ها بازی می‌کنید، وارد این مسابقات شوید. نگین تندیس هم به خوبی از شرایط میزبانی و فضای خاص قرچک آگاه است و می‌داند که باید از این امتیاز برای گرفتن سه امتیاز استفاده کند.

وی با اشاره به دیدار قبلی نگین تندیس مقابل مس سونگون که از نزدیک تماشا کرده بود، افزود: من بازی نگین تندیس و مس سونگون را از نزدیک دیدم. با وجود اینکه نتیجه آن مسابقه به ضرر نگین تندیس تمام شد، حمایت تماشاگران و فضای سالن کاملاً محسوس بود. زمین و پارکت سالن هم شرایط خاص خودش را داشت و همه این عوامل باعث شده بود نگین تندیس امید زیادی به پیروزی داشته باشد، اما تجربه بالای مس سونگون به این تیم کمک کرد تا شرایط مسابقه را مدیریت کند و برنده شود.

هشدار درباره وابستگی به مهره‌های کلیدی

سلطانی یکی از نکات قابل تأمل در عملکرد نگین تندیس را وابستگی این تیم به توانایی‌های فردی برخی بازیکنان دانست و نسبت به ادامه فصل با چنین رویکردی هشدار داد.

او گفت: نگین تندیس در دو مسابقه‌ای که من از نزدیک دیدم، از نظر هماهنگی تیمی و اجرای تاکتیکی شرایط خیلی قابل قبولی نداشت. حتی در بازی هفته گذشته مقابل فولاد هرمزگان هم عملکرد خوبی نداشت. در آن مسابقه نیز از نظر اجرای تاکتیکی نتوانست آن چیزی را که باید، ارائه کند.

سلطانی ادامه داد: دلسوختگان قم تا حدود زیادی روی حرکات انفرادی بازیکنانش تمرکز دارد، اما اگر نگین تندیس هم بخواهد در ادامه لیگ بیش از اندازه به این شکل بازی کند، ممکن است با مشکل جدی مواجه شود. اگر یکی از مهره‌های کلیدی تیم مصدوم یا محروم شود، در صورت نبود یک ساختار تاکتیکی مناسب، کار برای تیم بسیار سخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: امیدوارم حمید نصیری و کادر فنی نگین تندیس از همین حالا به این موضوع توجه داشته باشند و فارغ از نتیجه مسابقات، روی ایجاد یک ساختار تاکتیکی منسجم‌تر کار کنند. ادامه لیگ با این شیوه می‌تواند برای آنها دشوار باشد.

دلسوختگان و چالش بازی در قم

سلطانی درباره شرایط دلسوختگان اهل بیت قم و دشواری بازی در سالن حیدریان نیز گفت: بازی کردن در قم و قرچک تفاوت‌های زیادی دارد. به‌خصوص بازی در سالن حیدریان قم که برای بسیاری از تیم‌ها سخت است. تیم‌های قمی و بازیکنان این شهر معمولاً از نظر توانایی‌های فردی کیفیت خوبی دارند و این موضوع در سبک بازی آنها کاملاً دیده می‌شود.

وی افزود: از زمانی که خودم بازی می‌کردم تا امروز که نسل جدید وارد فوتسال شده، همیشه یکی از ویژگی‌های تیم‌های قمی و بازیکنان این منطقه، اتکا به توانایی‌های انفرادی بوده است. بنابراین طبیعی است که دلسوختگان هم از این ظرفیت استفاده کند، اما برای ادامه فصل نیاز دارد در کنار این ویژگی، ساختار تیمی و تاکتیکی خودش را هم تقویت کند.

مسیر دشوار دو تیم در ادامه لیگ

ملی‌پوش سابق فوتسال ایران در پایان با اشاره به شرایط ادامه لیگ گفت: هم نگین تندیس و هم دلسوختگان قم کار سختی برای ادامه لیگ دارند. امیدوارم هر دو تیم بتوانند جایگاه مناسبی برای خودشان ایجاد کنند و از نظر فنی هم شرایط بهتری پیدا کنند.



سلطانی در عین حال سلامت بازیکنان را مهم‌ترین اولویت تیم‌ها دانست و اظهار کرد: در چنین مسابقاتی، قبل از هر چیز باید تمرکز روی سلامت بازیکنان باشد. بازیکنان باید سالم زمین مسابقه را ترک کنند و بعد از آن، هر تیم باید تلاش کند با بیشترین امتیاز ممکن از بازی‌هایش خارج شود.

وی در پایان با اشاره به رقابت نزدیک‌تر تیم‌ها در لیگ برتر فوتسال گفت: امسال شرایط لیگ از نظر پراکندگی تیم‌ها هم جذاب‌تر شده است. در سال‌های گذشته شهرهایی مانند اصفهان گاهی سه یا چهار نماینده در لیگ داشتند و تبریز هم چند تیم در سطح اول فوتسال کشور داشت، اما امسال تقریباً هر شهرستان یک تیم قدرتمند دارد که می‌تواند برای ادامه لیگ مدعی باشد. این مسئله می‌تواند نویدبخش یک لیگ پویا، نزدیک و جذاب باشد و قطعاً رقابت را برای همه تیم‌ها دشوارتر خواهد کرد.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط


  • برچسب ها: