• گروه مطلب:| خبر| فوتسال باشگاهی|
  • کد مطلب:77390
  • زمان انتشار:پنجشنبه 05 شهريور 1405-11:35
  • کاربر:سعید حسینی
اختصاصی۲٠۲٠؛

هفت دستگاه VS پس از ترخیص از گمرک به مرکز ملی فوتبال رسید تا حالا احتمال استفاده از این فناوری در مسابقات لیگ برتر فوتسال از هفته چهارم قوت بگیرد.
هفت دستگاه VS به مرکز ملی فوتبال رسید؛ احتمال استفاده از کمک داور ویدیویی از هفته چهارم

به گزارش ۲٠۲٠، دستگاه‌های سیستم پشتیبانی ویدئویی (VS) پس از پشت سر گذاشتن مراحل گمرکی، از گمرک خارج شده و به مرکز ملی فوتبال رسیدند تا روند آماده‌سازی این فناوری برای استفاده در مسابقات لیگ برتر فوتسال وارد مرحله نهایی شود.

پیش از آغاز فصل جدید، مسئولان فدراسیون فوتبال از برنامه‌ریزی برای استفاده از سیستم VS در مسابقات لیگ برتر فوتسال خبر داده بودند، اما تأخیر در ترخیص تجهیزات باعث شد این فناوری در هفته‌های ابتدایی آن‌طور که پیش‌بینی شده بود مورد استفاده قرار نگیرد.

حالا با ورود هفت دستگاه‌ به مرکز ملی فوتبال، یکی از مهم‌ترین موانع اجرایی برطرف شده است. در صورتی که مراحل فنی، نصب تجهیزات و هماهنگی‌های لازم با سالن‌های میزبان بدون مشکل پیش برود، به نظر می‌رسد از هفته چهارم لیگ برتر فوتسال آقایان شاهد استفاده از سیستم VS باشیم.

البته هنوز استفاده قطعی از این فناوری در تمام دیدارهای هفته چهارم نیازمند اعلام رسمی سازمان لیگ فوتسال است، اما رسیدن تجهیزات به مرکز ملی فوتبال می‌تواند نشانه‌ای از نزدیک شدن لیگ برتر به اجرای عملی سیستم بازبینی ویدئویی و گامی مهم برای کاهش اشتباهات داوری در مسابقات باشد.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط