• گروه مطلب:| خبر| فوتسال باشگاهی|
  • کد مطلب:76260
  • زمان انتشار:پنجشنبه 03 ارديبهشت 1405-20:29
  • کاربر:سعید حسینی

مدیران باشگاه پالایش نفت اصفهان نخستین اقدام رسمی خود برای حضور قدرتمند در فصل جدید لیگ برتر فوتسال باشگاهی آقایان را با آغاز مذاکره با سرمربی فصل گذشته این تیم برداشتند.
اولین گام مدیران پالایش نفت اصفهان برای فصل جدید؛ مذاکره با سرمربی

به گزارش ۲٠۲٠، پس از کسب نتایج قابل قبول با هدایت مهرداد جابری، مربی اصفهانی تیم پالایش نفت، مدیران باشگاه تصمیم به تداوم همکاری با وی گرفته و مذاکرات رسمی را آغاز کرده اند.

بر این اساس، امروز (پنجشنبه) جلسه ای با حضور مدیران باشگاه و مهرداد جابری برگزار شد. دو طرف در این نشست به توافقات اولیه دست یافتند؛ اما جلسه نهایی احتمالاً هفته آینده برگزار خواهد شد و در صورت حصول توافق کامل، رسماً از جابری به عنوان سرمربی تیم برای فصل جدید رونمایی به عمل می آید.

گفتنی است تیم پالایش نفت اصفهان در فصل گذشته، علیرغم کسب رتبه هفتم جدول رده بندی، موفق شد بهترین خط دفاعی لیگ را به طور مشترک با تیم گیتی پسند به نام خود ثبت کند.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط