• گروه مطلب:| خبر| فوتسال ملی|
  • کد مطلب:76149
  • زمان انتشار:سه شنبه 28 بهمن 1404-14:47
  • کاربر:سعید حسینی

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران به همراه عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، با وزیر ورزش و جوانان دیدار کرد.
شمسایی به دیدار وزیر ورزش رفت

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران، گزارشی از راه طی شده برای کسب عنوان قهرمانی فوتسال در آسیا به وزیر ورزش ارائه کرد.

در این نشست که فرزین دبیری عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حضور داشت، شمسایی با ارائه گزارشی تحلیلی از عملکرد تیم ملی در رقابت‌های قهرمانی آسیا در اندونزی، به تشریح وضعیت فنی تیم، روند آماده‌سازی، برنامه‌های تاکتیکی و ارزیابی کادر فنی از سطح آمادگی بازیکنان پرداخت.

وی همچنین با اشاره به تقویم مسابقات آتی، برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای برگزاری اردوهای تدارکاتی و دیدارهای دوستانه و روند تکمیل ترکیب تیم ملی به اطلاع وزیر رساند.

سرمربی تیم ملی فوتسال با تأکید بر اهمیت ثبات در حمایت‌های اجرایی و پشتیبانی، موفقیت اخیر را حاصل انسجام در بخش فنی و مدیریتی و اتحاد تیمی دانست.

وزیر ورزش و جوانان نیز ضمن تبریک قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا و قدردانی از تلاش‌های کادر فنی و بازیکنان، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق، هدفمند و زمان‌بندی‌شده برای حضور در مسابقات جام جهانی تأکید کرد. دنیامالی با اشاره به جایگاه پُرافتخار فوتسال ایران در سطح بین‌المللی، خواستار تدوین نقشه راه مشخص برای آماده‌سازی تیم ملی جهت حضور در جام جهانی شد.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط