• گروه مطلب:| خبر| فوتسال بانوان|
  • کد مطلب:73847
  • زمان انتشار:يکشنبه 25 آبان 1404-17:43
  • کاربر:سعید حسینی

تیم ملی فوتسال بانوان ایران در نخستین دیدار دوستانه خود در مانیل، برابر تیم ملی لهستان به تساوی یک بر یک دست یافت.
تساوی تیم ملی بانوان مقابل لهستان در نخستین دیدار دوستانه

به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، در جریان اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در شهر مانیل برزیل، نخستین دیدار دوستانه ملی‌پوشان کشورمان در فیلیپین مقابل تیم ملی لهستان برگزار شد که در نهایت این مسابقه با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

تنها گل تیم ملی فوتسال بانوان ایران را مارال ترکمان به ثمر رساند تا شاگردان شهرزاد مظفر نخستین تست فنی خود را با تساوی پشت سر بگذارند.

این دیدار عصر امروز ۱۶ نوامبر ۲۰۲۵ از ساعت ۱۹:۴۵ به وقت محلی در سالن Ynares Sports Arena شهر آنتی‌پولو برگزار شد؛ مسابقه‌ای که بخشی از برنامه آماده‌سازی تیم ملی پیش از حضور در جام جهانی فوتسال ۲۰۲۵ محسوب می‌شود. 

تیم ملی فوتسال بانوان ایران پس از این دیدار، تمرینات و برنامه‌های آماده‌سازی خود را در مانیل ادامه خواهد داد و در دومین بازی دوستانه به مصاف تیم ملی نیوزیلند خواهد رفت.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط