تیم فوتسال بانوان استقلال تهران که برای نخستین بار در لیگ برتر حضور دارد، با جذب زیبا افروغ قدرت خود را به اوج رسانده است.
تیم بانوان استقلال تهران تا دندان مسلح شد

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، تیم فوتسال بانوان استقلال تهران که فصل جاری برای نخستین بار در لیگ برتر بانوان حضور دارد، با جذب یک ستاره دیگر، قدرت خود را به شکل چشمگیری تقویت کرد.

زیبا افروغ، ملی‌پوش فوتسال بانوان، پس از دریافت پیشنهادهای متعدد از تیم‌های مطرح لیگ، با امضای قراردادی رسمی به استقلال پیوست. 

پیش‌تر نیز فرزانه توسلی، مارال ترکمان، مهتاب بنایی، نسترن مقیمی و نسا احدی به عنوان ملی‌پوشان باتجربه به جمع استقلالی‌ها اضافه شده بودند. 

ترکیب این ستاره‌ها، استقلال تهران را به یکی از مدعیان جدی قهرمانی تبدیل کرده و کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این تیم بتواند با بازی‌های منسجم و قدرتمند، چند هفته زودتر از رقبا عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط