غیبت غیرمنتظره سیدخلیل موسوی در مراسم پایانی لیگ مناطق بانوان، موجی از انتقاد و پرسش در خصوص نحوه میزبانی خراسان رضوی به همراه داشت.
غیبت عجیب رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی در مراسم پایانی لیگ مناطق بانوان/کجایی آقای موسوی، دقیقا کجایی!

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، در حالی که هیات فوتبال خراسان رضوی میزبان مرحله نهایی لیگ مناطق زیر ۱۹ سال بانوان کشور بود، مراسم پایانی این رقابت‌ها با حاشیه‌هایی جدی همراه شد که موجب تعجب و انتقاد اهالی فوتسال گردید.

نکته عجیب و بحث‌برانگیز ماجرا، عدم حضور سیدخلیل موسوی، رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی در مراسم اختتامیه و اهدای جام قهرمانی بود؛ شخصی که به‌عنوان میزبان اصلی این مسابقات انتظار می‌رفت در کنار تیم‌ها و مسئولان کشوری قرار گیرد. با این حال، موسوی نه تنها در سالن مسابقه حاضر نشد، بلکه طبق شنیده‌ها حتی پاسخگوی تماس‌های مکرر مسئولان برگزاری نیز نبوده است.

از سوی دیگر، حضور احسان کامیانی، رئیس کمیته و سازمان لیگ فوتسال نیز در آستانه برگزاری مراسم با حاشیه همراه شد. مجوز حضور او در سالن مسابقه تا دقایق پایانی صادر نشد و تنها در لحظات آخر برای اهدای جام قهرمانی به تیم قهرمان روی سن رفت. این در حالی است که حضور مقامات فوتسال کشور در چنین رویدادهایی، نشانه‌ای روشن از اهمیت‌دادن به بانوان فوتسال ایران و تقویت روحیه تیم‌ها محسوب می‌شود.

رفتار و غیبت رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی، آن هم در شرایطی که مشهد به‌عنوان میزبان مسابقات انتخاب شده بود، به‌طور طبیعی پرسش‌های جدی ایجاد کرده است. آیا بی‌توجهی به ورزش بانوان دلیل این غیبت بود؟ آیا اختلافات درون‌سازمانی چنین تصمیمی را رقم زد؟ و یا شاهد نوعی بی‌مسئولیتی آشکار در میزبانی هستیم؟

این اتفاق، نه‌تنها شأن میزبانی استان خراسان رضوی را زیر سؤال برد، بلکه نشان داد فوتسال بانوان همچنان در برخی استان‌ها قربانی نگاه‌های سطحی و غیرحرفه‌ای می‌شود. 

انتظار می‌رود مسئولان بالادستی فدراسیون فوتبال با بررسی این موضوع، نسبت به چنین رفتارهایی واکنش نشان دهند تا شأن تیم‌های بانوان و جایگاه میزبانی استان‌ها خدشه‌دار نشود.

انتهای پیام /



مطالب مرتبط