• گروه مطلب:| خبر| فوتسال بانوان|
  • کد مطلب:72413
  • زمان انتشار:يکشنبه 23 شهريور 1404-19:02
  • کاربر:سعید حسینی

یک روز مانده به مراسم قرعه‌کشی نخستین دوره جام جهانی فوتسال زنان در فیلیپین، سمینار تخصصی با حضور مسئولان فیفا، کارشناسان فنی و نمایندگان کشورهای شرکت‌کننده در مانیل برگزار شد.
سمینار بین‌المللی پیش از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال زنان

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، شهرزاد مظفر،سرمربی تیم ملی فوتسال و مهدیه محمدخانی،نماینده روابط بین الملل بانوان در این نشست حضور داشتند.

در این سمینار شش مسیول از فیفا،یوفا و کمیته های مختلف مطالبی را برای مرور مسیر طی‌شده در توسعه فوتسال زنان و ترسیم برنامه‌های آینده بود،مطرح کردند.

گزارش اختصاصی از مانیل؛ سمینار بین‌المللی پیش از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال زنان

نخستین سخنران این برنامه، کسری حقیقی، مسئول کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی فیفا بود که به بیان روند شکل‌گیری ساختار جهانی فوتسال زنان در فیفا پرداخت. او مسیر دشواری که منجر به ثبت و تثبیت این رقابت‌ها در سطح بین‌المللی شد را تشریح کرد و بر اهمیت حضور تیم‌ها در این نقطه تاریخی تأکید نمود.

گزارش اختصاصی از مانیل؛ سمینار بین‌المللی پیش از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال زنان
در ادامه، لورنزو و حسن از مسئولان فیفا، درباره برنامه‌های توسعه‌ای این نهاد و پروژه موسوم به FIFA Forward Project صحبت کردند؛ طرحی که حمایت‌های مالی و فنی را برای کشورها فراهم می‌کند. مسیولین فوق  با ذکر نمونه‌هایی از جمله کویت و بحرین توضیح دادند که چگونه این کشورها توانسته‌اند با بهره‌گیری از این برنامه، پیشرفت چشمگیری در فوتسال زنان داشته باشند. با توجه به حضور شهرزاد مظفر به عنوانسرمربی تیم ملی فوتسال کویت،از برنامه ها و عملکرد وی در پایه گذاری فوتسال بانوان تقدیر شد و مورد تشویق حاضرین قرار گرفت.

گزارش اختصاصی از مانیل؛ سمینار بین‌المللی پیش از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال زنان
سومین سخنران، نماینده ای از انگلستان بود که به عنوان کارشناس فنی و عضو گروه آنالیز فیفا، گزارشی از ارزیابی‌های فنی و تحلیل داده‌های جام جهانی مردان ارائه داد و تأکید کرد که همین مدل آنالیز در آینده برای رقابت‌های فوتسال زنان نیز به کار گرفته خواهد شد.
سپس، رئیس کمیته مسابقات یوفا در سخنانی به مرور تاریخچه برگزاری رقابت‌های فوتسال زنان در اروپا و تجربه موفق این قاره پرداخت و چشم‌انداز توسعه این رشته در سال‌های آینده را تشریح کرد.
در بخش پنجم، نماینده‌ای از فرانسه به معرفی برنامه‌ها و چالش‌های فوتسال زنان در این کشور پرداخت و بر لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه آموزش و زیرساخت‌ها تأکید کرد.
آخرین سخنران، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان کرواسی، به عنوان تنها زن حاضر در جمع سخنرانان، درباره تاریخچه پر فراز و نشیب فوتسال زنان در کشورش سخن گفت. او روایت کرد که چگونه فوتسال بانوان در  کرواسی با وجود سختی‌ها و موانع متعدد، توانسته جایگاه و هویت مستقل خود را پیدا کند.
*برنامه بازدید از سالن‌ها و مراسم فردا
پس از پایان سخنرانی‌ها، نمایندگان کشورها به بازدید از سالن‌هایی پرداختند که قرار است میزبان مسابقات جام جهانی فوتسال زنان باشند. این بازدید زمینه‌ای فراهم کرد تا تیم‌ها پیش از آغاز رسمی رقابت‌ها با شرایط سالن‌ها و امکانات آشنا شوند.

گزارش اختصاصی از مانیل؛ سمینار بین‌المللی پیش از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال زنان
بر اساس برنامه اعلام‌شده، فردا (دوشنبه) دو ساعت پیش از مراسم قرعه‌کشی، آخرین بازدید رسمی از سالن‌ها انجام خواهد شد و سپس مراسم قرعه‌کشی به طور رسمی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط