مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان با اشاره به اتفاقات دیدار با ویتنام، تصمیم‌گیری بر اساس رتبه تیم‌ها را هنر یک مربی دانست.
مدیرفنی فوتسال زنان علیه هجمه‌ها؛ جدول‌خوانی هنر مربی است

به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، رضا کُردی در گفت‌وگویی درباره ایستادن تیم ملی فوتسال بانوان ایران در رتبه سوم جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: بدون هیچ بهانه‌ای از ملت شریف ایران و خانواده بزرگ فوتسال بابت عدم قهرمانی در آسیا ابراز شرمندگی و عذرخواهی می‌کنم. با این حال بابت حضور در جام جهانی 2025 مفتخر هستیم و به همه مردم، علاقه‌مندان به فوتسال، رسانه‌ها و بانوان سرزمینم تبریک می‌گویم.

انتظار قهرمانی از ایران بجاست
وی با اشاره به صعود بانوان ایران به جام جهانی فوتسال خاطر نشان کرد: انتظار قهرمانی آسیا از تیم ایران بسیار بجاست، اما دلایل عدم قهرمانی باید بررسی شود تا در جام جهانی موفق‌تر باشیم. سطح مسابقات بسیار بالا بود و حتی باعث شگفتی مسئولان برگزاری مسابقات شد. این جام، انتخابی اولین دوره جام جهانی بود و تیم‌ها با آمادگی و برنامه‌سازی قوی وارد رقابت‌ها شدند.

فوتسال آسیا پیشرفت چشمگیری کرده است
مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان با اشاره به پیشرفت قاره کهن در این حوزه تصریح کرد: فوتسال بانوان آسیا به‌ویژه در شرق و جنوب شرق آسیا به‌خاطر سرمایه‌گذاری قابل توجه، استفاده از مربیان مرد خارجی، اردوهای بلندمدت، بازی‌های تدارکاتی و استفاده از نرم‌افزارهای جدید پیشرفتی چشمگیر کرده است.

نمایندگان ایران باعث افتخار کشورمان در آسیا بودند
کُردی با اشاره به بانوان ایرانی که در جام ملت‌های آسیا حاضر بودند، گفت: چند نماینده شایسته از کشورمان در برگزاری مسابقات داشتیم که باعث فخر زنان کشورمان در آسیا بودند. دکتر هراتیان افسر پزشکی فیفا و آسیا در زمینه پزشکی، شهرزاد مظفر به‌عنوان مسئول فنی، تکنیکی و آنالیز مسابقات و فتحی، رحیمی و ناظمی با قضاوت‌های خوبی که داشتند، باعث افتخار ایران و ایرانی شدند.

فوتسال , فوتسال ایران , فوتسال بانوان ایران , ورزش بانوان , ورزش بانوان ایران ,

فقط ایران مربی مرد نداشت
وی با اشاره به غیبت خود روی نیمکت تیم ملی فوتسال بانوان گفت: مدیر فنی تیم ملی بانوان در دو دوره قبلی روی نیمکت حضور داشت و حضور او (علی صانعی) بسیار تأثیرگذار بود. من در این دوره اجازه حضور روی نیمکت را نداشتم. این امر یک دستاورد مهم برای تیم ملی بود که تنها تیم آسیا به شمار می‌رفت که فقط توسط مربیان خانم هدایت شد.

جدول‌خوانی هنر مربی است؛ ویتنامی‌ها می‌خواستند گل‌به‌خودی بزنند!
مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در مورد انتقادات نسبت به بی‌میلی بانوان ایران به پیروزی در دیدار با ویتنام اظهار داشت: جدول‌خوانی یکی از هنرهای مربیگری است. مربی بعد از قرعه‌کشی باید شرایط جدول را بررسی و بهترین راه را برای موفقیت انتخاب کند. نحوه بازی ویتنام مقابل ایران، تأیید راهبرد تیم ملی بود؛ چون ویتنام هم می‌خواست تیم دوم گروه شود و بازیکنان این تیم قصد داشتند دروازه خودی را باز کنند!

بحث ما بین ژاپن یا تایلند نبود
کُردی در این باره که به نظر می‌رسید ایران دنبال فرار از تقابل با ژاپن بود، عنوان کرد: به هر حال با ژاپن یا تایلند برخورد می‌کردیم و بحث ما میان این دو تیم نبود. راهبرد اول تیم ملی، صعود به نیمه نهایی بود که اگر در این مرحله پیروز نشویم، شانس مجددی برای صعود به جام جهانی داشته باشیم که این راهبرد ما موفق بود. کسانی که این حرف‌ها را زدند، درک درستی از ورزش حرفه‌ای ندارند.

انتقادات بر روحیه ملی‌پوشان اثر منفی گذاشت
وی با اشاره به اثر انتقادات مطرح شده بر ملی‌پوشان تصریح کرد: طرح این مسائل به شدت بر روحیه اعضای تیم تأثیر منفی گذاشت و یکی از دلایل ناکامی ما مقابل ژاپن بود. بازی با ویتنام در سرنوشت سایر تیم‌های گروه کاملاً بی‌تأثیر بود؛ پس رفتار تیمی ما کاملاً جوانمردانه بود. AFC فقط برای دلجویی از تیم میزبان و میزبانی خوب آنها، جایزه تیم اخلاق را به چین داد، چون ایران کمترین خطا و اخطار را داشت.

فقط یک بازیکن ما کارت زرد گرفت
مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان با بیان اینکه شاگردان فروزان سلیمانی در هیچ دیداری مرتکب پنالتی یا خطاهای پُرتعداد نشدند، خاطرنشان کرد: بازیکنان ما در موقعیت‌های مختلف، بارها توپ را به‌خاطر مصدومیت بازیکنان حریف به بیرون زدند و فقط یک بازیکن ما اخطار گرفت. رفتار فرشته کریمی که مقابل ژاپن ریباند توپ را رها کرد و بازیکن ژاپن را در آغوش گرفت، مورد توجه واقع شد.

فوتسال , فوتسال ایران , فوتسال بانوان ایران , ورزش بانوان , ورزش بانوان ایران ,

اگر به جام جهانی نمی‌رفتیم، فریاد «وا مصیبتا» سر می‌دادند
کُردی در ادامه اظهارات خود گفت: همه فدراسیون‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند و باید پاسخ مردم را با عملکرد خوب ورزشکاران خود بدهند. اگر ایران به جام جهانی نمی‌رفت، خیلی‌ها فریاد «وا مصیبتا» سر می‌دادند که چرا به‌عنوان تیم دوم صعود نکردید؟! خبرنگار ویتنامی با من صحبت کرد و معتقد بود تصمیم تیم ملی این کشور (شکست عامدانه) با هدف توسعه فوتسال بانوان ویتنام گرفته شد.

از تیم ملی فوتسال مردان درس گرفته بودیم
وی با ذکر نمونه‌های تاریخی درباره عملکرد مشابه تیم‌های ملی با کاری که تیم ملی فوتسال بانوان مقابل ویتنام انجام داد، اظهار داشت: آلمان غربی در جام جهانی 1974 عمداً به الجزایر باخت و قهرمان شد. تیم ملی فوتسال مردان در جام جهانی 2024 تلاش کرد به فرانسه ببازد و به نیمه نهایی برسد. این تیم از ابتدا استراتژی را اشتباه چید که ما درس گرفته بودیم و فقط نمی‌خواستیم برنده باشیم. استراتژیِ درست اینجا معنا پیدا می‌کند.

تاریخ مصرف سرمربی تایلند به پایان رسیده است
مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان با انتقاد از اظهارات میگل رودریگو سرمربی تیم ملی مردان تایلند علیه کشورمان خاطرنشان کرد: یک مربی اسپانیایی که تاریخ مصرف او در فوتسال مدرن تمام شده و خودش یکی از ناجوانمردترین مربیان اسپانیایی است، حسرت مربیگری در ایران را به دل دارد و به همین خاطر، برای فوتسال ما سم‌پاشی می‌کند. ایران سرزمین اسطوره‌های جاویدان است و این مربی در قواره مردم و فوتسال ایران نیست.

مدیران فدراسیون فوتبال قاطعانه از سلیمانی حمایت کردند
کُردی درباره تأثیر اختلافات درونی فدراسیون‌نشینان در برکناری یا ابقای فروزان سلیمانی و شرایط او در سمت سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان تأکید کرد: این زمزمه‌ها هیچ تأثیری نداشت و شاهد بودم که مدیران فدراسیون فوتبال به‌صورت قاطع از خانم سلیمانی حمایت کردند. گزارش کاملی از دو ماه حضورم کنار تیم ملی تهیه کردم و به فدراسیون ارائه می‌کنم. همچنین از فدراسیون فوتبال که با وجود محدودیت‌های درآمدزایی از تیم ملی حمایت کرد، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط