به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به بررسی عملکرد دیدارهای ایران و فیلیپن ، ویتنام و هنگ کنگ پرداخت.
در ابتدای این گزارش آمده است: تیم ملی فوتسال بانوان جمهوری اسلامی ایران و ویتنام پس از کسب پیروزی در اولین دیدار در مرحله گروهی خود(B) می دانند که سه امتیاز دیگر در دومین روز بازی جام ملت های فوتسال زنان™ آسیا- چین 2025 آنها را به مرحله حذفی نزدیک تر می کند.
در قمستی از گزارش AFCآمده است: ایران مدافع عنوان قهرمانی به پیروزی سخت 1-0 مقابل فیلیپین دست یافت و این در حالی است که ویتنام در بازی هیجان انگیز 5-3 مقابل هنگ کنگ چین به برتری رسید.
این دو بازنده ( هنگ کنگ مقابل ایران و فیلیپین برابر ویتنام) در یک بازی حساس به مصاف هم می روند، جایی که هر چیزی به جز پیروزی تقریبا مطمئنا به حضور آنها در هوهوت پایان می دهد.
فیلیپین در اولین بازی خود مقابل ایران قهرمان دو دوره از بازیهای آسیایی، نمایش فوق العاده ای داشت و تنها یک گل دیرهنگام آنها را به شکست 1-0 محکوم کرد.
رافائل رودریگز، سرمربی تیم فیلیپین معتقد است که عملکرد شاگردانش در این دیدار خوب بوده و در هر بازی بازیکنان این تیم می توانند تجربه بهتری کسب کنند.
وی گفت: 40 دقیقه دفاع در برابر (تیمی مانند) ایران بسیار دشوار است، اما من فقط از عملکرد بازیکنانم بخاطر جنگندگی وتلاش در طول زمان بازی راضی هستم نه از نتیجه. ما به یادگیری، مبارزه و پیشرفت ادامه خواهیم داد. این بازی ها برای ما بسیار مهم است. چرا که ما هرگز مقابل تیم هایی مانند ایران بازی نکرده ایم و حضور در جام ملتها و رقابت با این تیم بر تجربه ما افزود.
وی از شاگردانش خواست تا با تمرکز و روحیه بالا در دیدار دوم خود مقابل ویتنام بهترین عملکرد را داشته باشند. او معتقد است ویتنام تیم بسیار خوبی است، آنها در حین جریان بازی به سرعت توپ را حرکت می دهند و ما باید با ذهنیتی که مقابل تیم ایران داشتیم، با تمرکز بیشتر به مصاف ویتنام برویم. ما برای حضور دراین دوره از مسابقات سخت تمرین کرده ایم.
در ادامه گزارش AFC آمده است:
فروزان سلیمانی، سرمربی ایران، مطمئن است که پس از بازی برابر فیلیپین، ملی پوشان برای دیدار بعدی آماده می شوند و هر بازی برایشان حکم فینال را دارد.
وی گفت: من از پیروزی در مسابقه بسیار خوشحالم. فیلیپین بسیار سریع و چابک بود و تیم خوبی است. آنها دفاعی بودند و در ضد حمله بازی می کردند که باعث شد ما سخت کار کنیم. بازی اول همیشه چالش های خاص خود را دارد. ما گام به گام و بازی به بازی بهتر خواهیم شد.
در قسمتی از گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا آمده است که سلیمانی اعلام کرده بازیکنان برای حضور در این تورنمنت آماده اند و با توجه به اینکه دو بارقهرمان آسیا شده و این قهرمانی ها با پیروزی در هر بازی به دست آمده، کار شاگردانش را در سومین دوره رقابتهای جام ملت های فوتسال زنان آسیا سخت تر کرده است. در واقع، سلیمانی زمانی که ایران در افتتاحیه سال 2015 پیروز شد، هدایت را بر عهده داشت و پس از بازگشت دوباره به هدایت تیم در هوهوت، دوباره رویای شکوه را در سر می پروراند.
وی گفت: همه ایران منتظر بهترین نتیجه از ما هستند وانتظار دارند که ما برای سومین بار قهرمان شویم.قهرمانی در سال 2015 یکی از بهترین زمان های زندگی من بود - وقتی جام را به دست می آورید، بهترین اتفاق بوده و نمی توانم آن را با هیچ چیز دیگری مقایسه کنم.
سلیمانی درباره دیدار مقابل هنگ کنگ در ادامه بیان کرد: ما بازیهای خوبی با تیم های شرق آسیا برگزار کردیم. تیم هنگ کنگ نیز مسابقات مختلف تدارکاتی را پشت سر گذاشته است.آنها بسیار سریع هستند و ما باید بهترین سازماندهی و ذهنیت را برای بازی در دستور کاری بازیکنان قرار دهیم تا عملکرد خوبی داشته باشیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط