به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، مدیرعامل باشگاه مس سونگون در خصوص تغییر آغاز مسابقات فصل جدید لیگ برتر فوتسال گفت: با وجود اعلام قبلی سازمان لیگ فوتسال مبنی بر آغاز لیگ برتر در تاریخ سی و یکم تیر ماه ۱۴۰۴، اما خبر تعجیل یک ماهه و شروع لیگ فوتسال در تاریخ یک تیر ماه، همه را شوکه کرد.
یاسر نجفزاده، در این خصوص اظهار کرد: سازمان لیگ فوتسال از مدتها پیش، زمان آغاز فصل جدید لیگ برتر را آخر تیر ماه اعلام کرده، اما امروز به یکباره برنامه عوض شد و زمان آغاز لیگ را یک ماه جلوتر کشیدند که این موضوع موجب به هم ریختن برنامهریزی تیمها شد.
وی افزود: زمان آغاز تمرینات پیشفصل، دوره بدنسازی، اردوهای پیشفصل و سایر برنامه های آماده سازی همگی نیازمند برنامهریزی علمی و اصولی است که پیش از این به طور دقیق توسط باشگاه انجام شده بود و با این تغییر زمان، تمام برنامهریزیهای تیمها به هم میریزد.
نجفزاده تاکید کرد: سازمان لیگ باید تصمیم به این مهمی را با هماهنگی باشگاهها و مشورت با آنان انجام میداد و به نظرم این ناهماهنگی در سطح اول فوتسال کشور، غیرقابل قبول و دور از انتظار است.
تیم فوتسال مس سونگون در رقابت های فصل قبل، به عنوان نایب قهرمانی رسید و نتوانست ششمین قهرمانی خود در لیگ برتر را به دست بیاورد و در فصل جدید به دنبال قهرمانی است.
اننهای پیام/
مطالب مرتبط