ازیکن تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان گفت: مقابل سفیرگفتمان محکوم به پیروزی بودیم و با توجه به اینکه بیشتر تلاش کردیم شایستگی برد را داشتیم.
احمدعباسی:  شایسته پیروزی مقابل سفیر بودیم/ هفته آینده برای تثبیت قهرمانی تلاش می‌کنیم

به گزارش پایگاه خبری۲٠۲٠، دیروز یک‌شنبه ۱۴ بهمن بازی‌های هفته بیست‌ودوم لیگ‌برتر فوتسال مردان باشگاه‌های ایران آغاز شد و در یکی از حساس‌ترین تقابل‌ها، در سالن پیروزی، دو تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان و سفیرگفتمان تهران باهمدیگر دیدار کردند که نتیجه آن سه بر یک به‌سود میزبان اصفهانی خاتمه یافت.

سعید احمدعباسی پس از برتری تیم فوتسال گیتی‌پسند مقابل سفیرگفتمان تهران اظهار کرد: بازی در زمین خودمان بود و محکوم به پیروزی مقابل سفیرگفتمان بودیم، زیرا تیمی که قهرمانی می‌خواهد باید همه حریفان را شکست دهد. با تمرکز یک‌بازی خیلی‌خوب ارائه کردیم و باوجود اینکه علی خلیل‌وند و محمدرضا سنگ‌سفیدی را در اختیار نداشتیم و باقر محمدی نیز مصدومیت کوچکی داشت، به همدیگر کمک کردیم و با تلاش بیشتر نسبت به سفیرگفتمان، شایسته پیروزی بودیم‌.

وی افزود: اتفاقی در بازی افتاد که باتوجه به شرایط نسبت به تصمیم داور معترض بودم، اما از داوران عذرخواهی کردم. از نظر من دو خطای واضح گرفته نشد که به‌هرحال داوران اعتقادی به آن نداشتند. امیدوارم تصمیمات داوران درون زمین به‌گونه‌ای باشد که تیم‌ها متضرر نشوند.

ستاره ملی‌پوش تیم فوتسال گیتی‌پسند بیان کرد: پیش از این هم با گیتی‌پسند قهرمان لیگ‌برتر شده‌ام و چیزی مهم‌تر از قهرمانی تیم نیست. محمدرضا سنگ‌سفیدی چند بازی به‌خاطر مصدومیت بازی نمی‌کند، اما کنار تیم است و امیدوارم در هفته پایانی لیگ‌برتر جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

 احمدعباسی در پایان گفت: همه بازی‌های لیگ‌برتر دشوار است و دیدار آسان وجود ندارد. کراپ حریف رودرروی ما در راه قهرمانی است و امروز هم بازی‌اش را برنده شد. دیدار هفته آینده‌مان با این تیم جدال قشنگی خواهد شد و امیدوارم تماشاگرپسند و لذت‌بخش باشد. ما هم تلاش خواهیم کرد که قهرمانی‌مان را در بازی هفته آتی قطعی کنیم.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط