به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، هفته پانزدهم از رقابتهای لیگ برتر فوتسال کشورمان از هفته آینده آغاز خواهد شد و تیمهای لیگ برتری پس از پشت سر گذاشتن تعطیلات نیم فصل آماده شروع نیم فصل دوم رقابتها خواهند شد، این در حالی است که گیتیپسند عنوان قهرمانی نیم فصل نخست را به خود اختصاص داد.
در عرصه ملی نیز پس از کشوقوسهای فراوان وحید شمسایی در رأس کادرفنی تیم کشورمان ابقاء شد و ملیپوشان ایران در فاصله یک هفته تا شروع رقابتهای لیگ برتر تمرینات خود را در پشت سر میگذارند.
اگرچه حضور شمسایی انتقادهای بسیاری را به همراه داشت و عدهای بر این باور هستند که این سرمربی به دلیل ناکامی در جامجهانی و جوانگرایی نکردن باید از رأس کادرفنی کنار میرفت، اما چنین اتفاقی رقم نخورد و باید دید در آینده عملکرد تیم ملی فوتسال چگونه خواهد بود.
علی صانعی در گفتوگویی اظهار کرد: با توجه به اینکه پنج تیم مدعی کسب عنوان قهرمانی هستند و رقابت فشردهای میان آنها وجود دارد و در پایین جدول مسابقات نیز چند تیم برای رهایی از قعر جدول تلاش میکنند میتوان گفت نیم فصل جذابی را پشت سر گذاشتیم و امیدوارم در نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر نیز هیجان بسیاری در مسابقات وجود داشته باشد، با توجه به بازیهایی که در نیم فصل نخست شاهد بودیم، قهرمان در پایان فصل مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: بعضی تیمها در این فصل با مشکلات مدیریتی، آمادهسازی و تکمیل روبهرو بودند و تیمهایی همچون ایرالکو اراک و کلینیک ایرانیان قم نیز تغییرات مدیریتی داشتند و به همین دلیل نتوانستند شروع خوبی در لیگ برتر داشته باشند، از سوی دیگر مسائل و مشکلاتی که در زمینه یارگیری برای آنها به وجود آمد موجب شد آنها در نیم فصل نخست ضربه بخورند و بدون تردید در نیم فصل دوم با رفع نقطه ضعفهای خود میتوانند به شرایط ایدهآل بازگردند.
کارشناس فوتسال کشورمان تصریح کرد: در هر صورت سیاست فدراسیون این است که در حال حاضر وحید شمسایی در رأس کادرفنی تیم ملی حضور داشته باشد و باید دید این سرمربی تا پایان مدت زمان قرارداد خود چه عملکردی ارائه خواهد داد، هرچند مشخص نیست قرارداد وی تمدید شود یا خیر.
وی خاطرنشان کرد: تمام اهالی فوتسال امیدوار هستند شرایط تیم ملی کمی بهبود پیدا کند تا همچون جامجهانی با ناکامی روبهرو نشویم، در واقع ملیپوشان ایران به دلیل قرعه مناسب شانس حضور در میان چهار تیم برتر را داشتند، اما چنین اتفاقی نیفتاد و امیدوارم در این دوره همچون سال ۲۰۱۶ روی سکو قرار بگیریم. بررسی آمار و ارقام میگوید میانگین سنی تیم ملی در بازیهای آسیایی کویت ۲۸.۵ بود که در نهایت به نایب قهرمانی منجر شد، در بازیهای آسیایی تایلند نیز میانگین سنی تیم کشورمان ۲۹.۴ بود و شاگردان شمسایی روی سکوی قهرمانی ایستادند و در این دوره از رقابتهای جامجهانی تیم ملی ایران با میانگین سنی ۳۰.۲ پنجمین تیم پیر این رقابتها بوده است، بنابراین نمیتوان نام چنین اتفاقی را جوانگرایی گذاشت.
صانعی اظهار کرد: انتظار میرود برای دوره بعدی میانگین سنی تیم ملی کاهش پیدا کند و از طریق جوانگرایی پشتوانه سازی خوبی برای تیم کشورمان انجام شود، به دلیل میانگین سنی بالای تیم کشورمان در این دوره از رقابتها در دوره بعدی باید تیم جدیدی راهی میدان شود و به همین دلیل شاکله اصلی تیم تغییر پیدا میکند، بهطور کلی امیدوارم این جوانگرایی که از آن صحبت میشود به صورت عملی اجرا شود.
وی افزود: نتیجهگرا بودن مربیان موجب میشود آنها از بازیکنان باتجربه استفاده کنند و از سوی دیگر سلیقه برخی از مربیان متفاوت است و به همین دلیل آنها اعتماد بسیاری به مهرههای باتجربه دارند، بنابراین جوانگرایی در کشور ما بسیار اندک است. زیرساختهای فوتسالی ایران بسیار ضعیف است و باید به این رشته ورزشی توجه شود، تیم ملی باید سالن اختصاصی داشته باشد و امیدوارم به دلیل افتخارهای بسیاری که کسب کردهایم دست کم یک سالن اختصاصی در اختیار بازیکنان ملیپوش قرار بگیرد تا هر موقع تیم کشورمان قصد میزبانی در تورنمنتی را داشت بدون دغدغه این کار را انجام دهد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط