به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، درباره اختلافات اخیر بین اعضای ۲ کانون مربیان فوتبال ایران، اظهار داشت: کانون مربیان از سال ۱۳۸۲ ثبت شده و شروع به فعالیت کرد. حدود ۱۴ سال به اتفاق همه دوستانی که بدون هیچ چشمداشتی زحمت میکشیدند وار را پیش بردیم. این کانون مربیان تثبیت و شناخته شد. هرساله همایش مربیان میگرفتیم و هر هفته در تهران تالار گفت و گو داشتیم.
وی افزود: تا سال ۱۳۹۵ یا ۱۳۹۶ به خاطر برخی مسائل که در کانون پیش آمد، خودم را کنار کشیدم. ۶_۵ سال کنار بودم اما وقتی به یک مراسم رفتیم دیدیم خیلی ۲ دستگی شده است. فهمیدیم عدهای سمت اتاق بازرگانی رفته و از آنجا مجوز گرفتهاند. درحالیکه اعتقاد داشتیم کانون مربیان یک کانون صنفی، فرهنگی و آموزشی است و برای آن فقط باید از وزارت کشور مجوز گرفت. این کار را درست نمیدانستیم اما دوستان اعتقاد دارند کارشان قانونی است.
رئیس یکی از کانون مربیان توضیح داد: با حضور نمایندگان وزارت کشور انتخابات خود را برگزار کردیم و در حال دریافت مجوز هستیم. فعالیتهای خود را انجام میدهیم. اینکه کدام یک از این ۲ نهادی که اسمشان کانون مربیان است، میتوانند درست یا نادرست باشند، از نظر من اشخاصی که این ۲ بخش را اداره میکنند فوتبالی و کاملا قابل احترام هستند. افراد بزرگی هستند که سالها در فوتبال زحمت کشیدهاند. باید برای پی بردن به اینکه مسیر کدام یک قانونی است، باید خود وزارت کشور اعلام نظر کند.
جلالی درباره اینکه پس از انتخاب خوان کارلوس گاریدو به عنوان مربی برتر آبان ماه، کانون مربیان تحت مدیریت بیژن ذوالفقارنسب بیانیهای منتشر کرد که منجر به واکنش خودش شد و آیا قرار است شکایتی صورت بگیرد، گفت: اصلا دوست نداریم وارد این فضا شویم. همه افراد آن طرف برای ما قابل احترام هستند. دلمان میخواهد با برگزاری یک نشست مسائل بررسی شده و یک نهاد بالاتر حکمیت کند تا موضوع حل شود. هر ۲ از جامعه مربیان هستند و نمیخواهم مقابل هم بایستیم.
وی درباره اینکه تاکنون جلسهای با بیژن ذوالفقارنسب برگزار کرده است، گفت: یک بار از آن طرف دعوت کردم. ذوالفقارنسب، حمید درخشان، حسین شمس، محمد مومنی و... آمدند و صحبت کردیم. قرار شد موضوع را حل کنیم اما آنها دیگر برای ادامه جلسات نیامدند. بار دیگر میخواهم بیایند تا با هم صحبت کنیم. این کانونهای مربیان برای هیچکس منفعت مالی ندارد اما به خاطر فوتبال میخواهم با هم به جمع بندی برسیم زیرا این حالت قطعا به سود هیچ یک از طرفین نیست.
رئیس کمیته فنی فدراسیون درپاسخ به اینکه آیا این اختلافات دلیلی نشده که کانون مربیان نمایندهای در مجمع فدراسیون نداشته باشد، گفت: قطعا همین طور است. وقتی ۲ تکه شوید، زور و نفوذتان کم میشود. حتما باید این موضوع به شکلی فیصله پیدا کند. فقط هم با گفتوگو و نشست این کار انجام میشود.
جلالی درباره موضع خود برای برکناری فروزان سلیمانی از سرمربیگری تیم ملی فوتسال بانوان و انتقادات این مربی در شرایطی که او اعلام کرده همچنان در این سمت فعالیت خواهد کرد، توضیح داد: ماهها است موضوع تیم فوتسال بانوان را رصد میکنیم. قبل از مسابقات چین مباحثی درباره تغییرات مطرح بود که آن را نپذیرفتیم. حتی قبل از آن مسابقات نیز این بحث مطرح شد و باز هم نپذیرفتیم و قرار شد تا مسابقات این دور مقدماتی جام ملتها کارشان را ادامه بدهند اما مسابقات از طرف AFC لغو شد. در ادامه بحث تغییرات بار دیگر مطرح و به محل تمرینات تیم فوتسال بانوان رفتیم.
وی ادامه داد: در مجموع جمع بندی کمیته فنی تغییر در کادر مربیگری تیم فوتسال بانوان بود. این موضوع را هم به اطلاع فدراسیون رساندیم و تصمیمهای بعدی با خود فدراسیون است اما به این موضوع حساس هستیم که باید به جمعبندی کمیته فنی احترام گذاشته شود. این موضوع را هم به اطلاع تاج رساندیم.
رییس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درمورد آخرین وضعیت سرمربیگری تیم ملی امید، عنوان کرد: شاید بیش از یک ماه است جلسه کمیته فنی را برگزار نمیکنیم درحالیکه هفتهای برگزار میشد. آن هم به این دلیل که در ابتدا باید جایگاه کمیته فنی از طرف فدراسیون مشخص شود. اگر یک بخش تخصصی است که میتواند دیدگاههای خودش را بگوید باید معلوم شود که نظراتش جایی به حساب میآید یا خیر؟ پس از مشخص شدن جایگاه کمیته فنی، سایر مسئولیتها را انجام میدهیم.
جلالی درباره اینکه آیا این موضوع منجر به ادامه بلاتکلیفی تیم ملی امید نخواهد شد در شرایطی که حدود ۲ ماه است کمیته ملی المپیک مسئولیت این تیم را به فدراسیون واگذار کرده، گفت: استنباط من و اعضای کمیته فنی این است که این کمیته کاملا تخصصی است که میتواند هم مربیان ملی را انتخاب و هم روی آنها نظارت و ارزیابی داشته باشد. منتهی همه این مسائل را به رئیس فدراسیون و اعضای هیات رییسه میگوییم تا تایید نهایی را انجام بدهند.
وی درپاسخ به این سوال که آیا برای سرمربیگری تیم امید روی گزینه خاصی به جمعبندی رسیدهاند، توضیح داد: بله اما اسم نمیبرم. حتی برای تیم نونهالان، نوجوانان بانوان، جوانان دختر، تیمهای زیر ۱۱،۱۲،۱۳ و ۱۴ سال پسران هم گزینههای خود را مشخص کردهایم. میگویند از نظر اساسنامه کمیته فنی نباید کار انتخاب داشته باشد. اگر این کمیته چنین کاری ندارد، مدیریتش هم دلیلی ندارد. فدراسیون باید حدود اختیارات کمیته فنی را مشخص کند.
رئیس کمیته فنی فدراسیون تصریح کرد: افرادی که به کمیته فنی آوردهایم آدمهای بزرگی هستند و هیچ وقت نمیآیند ساعتها بنشینند و بدون هیچ چشمداشتی وقت بگذارند اما کاری انجام نشود. انتخاب مربیان را استانداردسازی کردهایم و نباید ناگهان یک نفر بیاید و بگوید اینها را قبول ندارم و باید اتفاق دیگری بیفتد.
جلالی در پاسخ به اینکه آیا گزینهاش برای هدایت تیم امید ایرانی است، عنوان کرد: بله.
وی درباره اینکه پیش از این مطرح میشد که یحیی گل محمدی یا مسعود شجاعی گزینه نهایی تیم ملی امید هستند اما با توجه به فرصتی که تا شروع مسابقات مانده فدراسیون حاضر نیست دستمزد مربیان را پرداخت کند، گفت: در جلسه شورای سیاستگذاری تیمهای ملی روی این مسائل خیلی بحث شد. فدراسیون میگوید برای انتخاب مربی مجبور هستم.
جیب خود نگاه کنم. درحالیکه اعضای کمیته فنی این کار را نمیکنند و مصلحت فوتبال را در نظر میگیرند. تیم ما ۵۰ سال است به المپیک نرفته و به همین دلیل بهترین را انتخاب و به فدراسیون معرفی میکنیم.
مدیر توسعه و پیشرفت فوتبال ایران درباره اینکه آیا با مهدی تاج اختلاف نظر دارد، اظهار داشت: اختلاف نظر من اصلا با رئیس فدراسیون نیست. از قضا از شخص او ممنون هستم و تاکنون با حمایت تاج کار خود را ادامه دادهایم. منتهی بخشهای دیگر فدراسیون حتی با مسئولیتهای من به عنوان مدیر توسعه و پیشرفت فدراسیون نیز موافق نیستند.
جلالی در پاسخ به این که آیا منظورش دبیر کل یا رئیس کمیته جوانان فدراسیون هستند، تصریح کرد: نمیخواهم وارد جزئیات شوم. روز اول که آمدم در مراسم معارفه چارت کاری خود را ارائه کردم. گفتم اگر موافق هستید، بیاییم. الان هم منتظر تصمیم فدراسیون هستیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط