به گزارش پایگاه خبری ۲۰۲۰، بعد از ناکامی سیدمحمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال در جام جهانی 2022 فدراسیون فوتبال تصمیم به برکناری وی گرفت.
پس از آن وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال شد و در نشست خبری خود از جوانگرایی در تیم ملی خبر داد اما به نظر می رسد پس از گذشت یک سال از آن نشست خبری، اتفاقات در فوتسال نشان میدهد که چندان این وعده به سرانجام نرسیده است. البته در این میان مشکلاتی هم بوده که چندان به سرمربی تیم برنمیگردد.
روسای فدراسیون فوتبال به خواسته مربی خارجی تن ندادند
شمسایی از ابتدای حضور در تیم ملی صحبت از آوردن یک دستیار خارجی به نام «میگوئل» اسپانیایی بعنوان کمک در تیم ملی داشت اما این امر تاکنون محقق نشده و فقط در حد یک حرف شعار و بر روی کاغذ باقی مانده است و روسای فدراسیون فوتبال به این خواسته تن ندادند.
مشکل البسه در تیم ملی همچنان ادامه دارد
شمسایی حتی اعلام کرد که با مسئولان فدراسیون صحبت کرده که چرا قبلا پیراهن را از بازیکن میگرفتند. اما امروز با افتخار میگویم ۳۲ بازیکنی که به اردوی تیم ملی دعوت میشوند، لباس ها را به آنها میدهیم و از نظر من لباس یک موضوع ساده است. البته میدانیم هزینه دارد اما بازیکنها هم باعث افتخار برای کشور میشوند و هزینهاش بر میگردد. اما به نظر می رسد این مشکل کماکان پابرجاست.
خبری از پادشها در تیم ملی نیست
در مورد پاداشها هم نه تنها از پاداش های یک و دو هزار دلاری در جام ملتهای آسیا خبری نشد بلکه خبری از پاداش 300 دلاری تورنمنت تایلند هم نیست.
جوانگرایی و استعداد خاصی در تیم ملی کشف نشده
سرمربی تیم ملی صحبت از جوانگرایی و تغییر نسل در تیم ملی داشت. با نگاهی به اسامی اعلام شده از سوی شمسایی و نگاهی به اسامی بازیکنان حاضر در دوره قبل جام ملتهای آسیا ادعای سرمربی تیم ملی رد خواهد شد. چرا که میانگین سنی دوره قبل آسیایی27/27 و میانگین سنی در بازیهای آسیایی سال گذشته 27/71 بوده است و نکته جالب اینکه اکثرا بازیکنان جوان در تیم ملی یا توسط علی صانعی کشف شده بودند و یا توسط ناظم الشریعه به اردوی تیم ملی بارها دعوت شدند و در عمل به این نتیجه میتوان رسید که جوانگرایی و استعداد خاصی در تیم ملی کشف نشده است.
سید اکبر تقوی مدیر باشگاه سفیر گفتمان و از کارشناسان فوتسال کشور در مورد جوانگرایی تیم ملی فوتسال اظهار داشت: سال گذشته ۱۸۲ مسابقه رسمی در لیگ برتر انجام شد و سرمربی محترم تیم ملی فقط در یک مسابقه حضور پیدا کرد؟! این موضوع غیر قابل درک و باور است. ملاک دعوت بازیکنان به تیم ملی بر چه اساس بوده است؟ مسابقات لیگ و عملکرد بازیکنان هرگز زیر ذره بین کادر فنی تیم ملی نرفته است. چه وظیفه و اولویتی بالاتر از حضور سرمربی تیم ملی در مسابقات لیگ برتر و انتخاب بهترین بازیکنان لیگ است؟ این رویه انگیزه بازیکنان را نابود می کند.
چند بازیکن با تجربه و پا به سن گذاشته به تیم ملی دعوت می شوند!
متاسفانه با همین شعار جوانگرایی ما قهرمانی آسیا را بعد از سالها دست دادیم. تیم ملی قرار است در شهریور ماه جهت حضور در تورنمنت شش جانبه برزیل شرکت کند اما شنیده شده که قرار است مجددا چند بازیکن با تجربه و پا به سن گذاشته مانند حمید احمدی، سنگ سفیدی و..که از تیم ملی کنار گذاشته شدند مجددا به تیم ملی دعوت شوند و در تورنمنت برزیل این تیم را همراهی کنند.
حسین افضلی سرمربی گهرزمین در این باره گفت: سرمربی تیم ملی تاکید بر جوانگرایی دارد اما ما ایرانیم و جوانگرایی را همراه با نتیجه میخواهیم.
مجید مرتضایی دیگر کارشناس فوتسال کشورمان درباره عملکرد تیم ملی و جوانگرایی در این تیم عنوان کرد: در حقیقت ما اگر بخواهیم اصطلاح جوانگرایی در تیم را به کار ببریم، تنها سه بازیکن جوان داریم که به لحاظ سنی جوان هستند؛ بنابراین به نظر باید بگوییم تیم متحول شده است؟ در واقع بازیکنانی در ترکیب تیم حضور دارند که به لحاظ سنی خیلی جوان نیستند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط