مدرس و کارشناس فوتسال گفت: قهرمانی را زمانی از دست دادیم که ضعف تاکتیکی تیم پشت بردهای پرگل تیم ملی در مرحله مقدماتی برابر تیم‌های ضعیف پنهان ماند.
کُردی: ضعف تاکتیکی تیم ملی فوتسال پشت بُردهای پُرگل پنهان ماند/ نه جوانگرایی کردیم، نه قهرمان شدیم

به گزارش پایگاه خبری 2020، رضا کُردی درباره عملکرد تیم ملی فوتسال در جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: ابتدا به اعضای کادرفنی و بازیکنان تیم ملی که در این مدت با تمام توان، تلاش کردند خسته نباشید می‌گویم و همچنین به محمد ناظم الشریعه و محمد هاشم‌زاده که با دیگر تیم‌های آسیایی در این رقابت‌ها حضور داشتند نیز خسته نباشید می‌گویم.

وی افزود: قهرمانی را زمانی از دست دادیم که در مرحله مقدماتی برابر تیم‌های ضعیف قرار گرفتیم و ضعف تاکتیکی تیم پشت بردهای پرگل تیم ملی پنهان ماند و در کنارش مصاحبه‌های برخی از کارشناسان که واقعیت را بیان نکردند و فضا را احساسی کرد. اگر جوانگرایی واقعی در تیم‌ملی رقم‌ می‌خورد و حتی تیم ملی در مرحله مقدماتی حذف می‌شد ایرادی به کادرفنی وارد نبود، اما متأسفانه نه جوانگرایی کردیم و نه قهرمان شدیم.

*ژاپن تنها تیمی بود که جوانگرایی کرد

مدرس فوتسال آسیا در ادامه تصریح کرد: پیش از شروع مسابقات گفتم که فوتسال مانند یک کشتی است و همه کنار هم روی این کشتی حضور داریم؛ حالا هم نمی‌شود تمام مشکلات و مسئولیت را برعهده وحید شمسایی بیاندازیم و تمام این جامعه در این نتیجه سهم داریم.

کُردی با بیان این‌که ژاپن تنها تیمی بود که جوانگرایی کرد، گفت: تیم ملی ژاپن با تکیه بر بازیکنانی که در مسابقات زیر ۲۰ سال آسیا که به میزبانی تبریز برگزار شد و با قهرمانی این تیم هم به اتمام رسید پا به این مسابقات گذاشت و چند بازیکن با تجربه نیز در کنار این جوانان به میدان رفتند. درخصوص بازیکنان برزیلی‌ این تیم هم باید بگویم که آن ها تنها نام برزیلی را یدک می‌کشیدند و اصلاً در سطح یک بازیکن حرفه‌ای نبودند.

*برنامه فنی تیم ملی در فینال استفاده از توانایی دریبلینگ اولادقباد و آقاپور بود

وی میانگین سنی تیم ملی را بالا دانست و گفت: تیم ملی با میانگین سنی مثبت ۲۷ سال وارد مسابقات شد و حتی از جام ملت‌های گذشته نیز میانگین سنی بالاتری داشت. در تورنمنتی مانند جام ملت‌ها که فقط عنوان قهرمانی مطرح است و صحبتی از کسب سهمیه جام جهانی نبود، ای کاش تیم ملی با میانگین سنی ۲۳ تا ۲۵ سال در مسابقات حاضر می‌شد تا برای دو جام جهانی آینده پشتوانه‌سازی می‎کردیم و از این بازیکنان بهره می‌بردیم.

کارشناس فوتسال در پاسخ به این سوال که، برنامه فنی تیم ملی در دیدار فینال چه بود، بیان کرد: تیم ملی به دنبال استفاده از توانایی دریبلینگ مسلم اولادقباد و سالار آقاپور بوده و انتظار می‌رفت روی حرکت این بازیکنان یا توپ‌های برگشتی صاحب گل شویم.

*اعضای کادرفنی کمکی به شمسایی نکردند

کُردی ادامه داد: در روزهایی که تیم‌های بزرگ فوتسال دنیا روی استفاده از توپ‌های شروع مجدد برنامه ویژه‌ای دارند ما در بردهای پُرگل مرحله گروهی حتی یک گل از روی ضربات شروع مجدد نزدیم. در فینال نیز برخلاف ژاپن که گره بازی خود را در صحنه گل دوم با ضربه شروع مجدد باز کرد، نتوانستیم از ضربات پر تعداد خود بهره ببریم.

وی با انتقاد از حضور برخی از مربیان بر روی نیمکت تیم ملی، گفت: شمسایی لشکر یک نفره بود و کمکی از سوی اعضای کادرفنی به وی نمی‌شد‌. در بازی‌هایی که با اختلاف برتری را کسب می‌کردیم باید اعضای کادرفنی سیستم پاور پلی را در زمین مسابقه اجرا می‌کردند، شمسایی درخصوص فلسفه انتخاب اعضای کادرفنی به مردم توضیح دهد.

*تنها کسی که می توانست کم حال شمسایی باشد نظری بود

مدرس فوتسال در ادامه اظهار داشت: نمی‌دانم نقش حمید مشیری در تیم‌ملی چه بود؛ آیا فدراسیون فوتبال تدارکات نداشت! اگر او مربی بوده، قطعاً به جامعه مربیان کشور با انتخاب وی بی‌احترامی شده است. سیامک داداشی یکی از بازیکنان خوب ایران بوده، اما با چه تجربه‌ای در جمع مربیان تیم ملی حضور داشت. حتی سفال منش نیز تجربه‌ای در حد نیمکت تیم ملی فوتسال نداشته است. مصطفی نظری تنها فردی بود که می‌توانست کمک حال شمسایی باشد که سرمربی تیم ملی پیش از شروع مسابقات بازوی خود را قطع کرد تا به تنهایی به مصاف رقبا برود. البته شمسایی روحیه جنگندگی خود را به بازیکنان منتقل کرده بود و با رفاقتی که با بازیکنان داشت آن‌ها با تمام توان تلاش می‌کردند.

کُردی در پایان خاطرنشان کرد: با نتایج کسب شده در این رقابت‌ها توسط محمد ناظم‌الشریعه و محمد هاشم‌زاده و کسب نتایج ضعیف توسط مربیان کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی، اگر تیم ملی فوتسال قهرمان می‌شد قطعا شاهد حضور مربیان دیگر ایرانی روی نیمکت تیم‌های ملی آسیایی بودیم که نشد. امیدوارم در ادامه شاهد درخشش جامعه فوتسال ایران در آسیا و جهان باشیم.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط