به گزارش پایگاه خبری ۲٠۲٠، بعد از انتخاب شهابالدین عزیزی خادم بعنوان ریاست فدراسیون فوتبال بعضی از رسانهها به همراه جمعی از پیشکسوتان فوتبال ساحلی نسبت به حذف تیم ملی فوتبال ساحلی از جام جهانی 2021 و عملکرد ضعیف پریا شهریاری بعنوان رییس کمیته فوتبال ساحلی اعتراض خود را به وی و حضور برادرش در این کمیته اعلام کردند.
در آن مقطع هیچ پاسخی قانع کنندهای از سوی شهریاری رییس این کمیته در مورد علت حذف تیم ملی در بازیهای جام جهانی شنیده نشد.تنها فقط عزیزی خادم ریاست فدراسیون فوتبال شهریاری را برکنار و محتشم را جایگزین وی در این کمیته کرد.
متاسفانه حالا و بعد از چند ماه مجددا اقدام و انتصاب عجیب عزیزی خادم در کمیته فوتبال ساحلی خبرساز شد. پریا شهریاری رییس سابق این کمیته که حدودا یک ماه پیش از سوی ریاست فدراسیون فوتبال به دلیل عملکرد ضعیفش و اعتراض پیشکسوتان این رشته و حذف تیم ملی از بازیهای جهانی برکنار شده بود، مجددا توسط رییس فدراسیون به عضویت کمیته فوتبال ساحلی به همراه فرشاد فلاحت زاده، بازیکن و سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ساحلی، قاسم رنجبران رییس هیات فوتبال بندرعباس و غلامعلی عباسخاله رییس هیات فوتبال گیلان منصوب شد. در ابتدای احکام صادره ذکر شده که بر اساس تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به عضویت کمیته فوتبال ساحلی منصوب میشوید.
سوالی که مطرح است اینکه اگر شهریاری در زمان ریاست خود در کمیته ساحلی عملکرد خوبی نداشته و عزل شده چگونه مجددا میتواند بعنوان یک عضو به این رشته کمک کند؟ به جز فرشاد فلاحتزاده که سابقه بازی و مربیگری در تیم ملی فوتبال ساحلی را دارد، دیگر نفرات اعلام شده که روسای هیات فوتبال استان بندرعباس و گیلان هستند، هیچ تجارب و سابقهای در فوتبال ساحلی ندارند. ظاهرا انتخاب فدراسیون بیشتر تیمداری یک استان در فوتبال ساحلی بوده است. سوال دوم که مطرح است اینکه آیا این افراد تجارب و تخصص لازم را در جهت کمک و پیشرفت به این رشته دارند؟
پیشنهاد میشود ریاست فدراسیون قبل از هر تصمیمی در ابتدا سوابق افراد را با دقت بیشتر بررسی کند و افرادی را جذب کمیته فوتبال ساحلی و دیگر کمیتهها کند که در آن رشتهها فعالیت و بتوانند کمک و تجربیات خود را جهت پیشرفت در اختیار این ورزش قرار دهند.
در فوتبال ساحلی پیشکسوتان خوبی داریم که میتوانند به این رشته کمک کنند، اما متاسفانه به این پیشکسوتان هیچ توجهی نمیشود و اگر مبنای انتخاب افراد در کمیتهها به صرف اینکه در روز انتخابات فدراسیون به عزیزی خادم رای داده باشند، باشد، باید فاتحه این نوع تصمیمگیری را خواند چرا که بر اساس هیچ اصولی این موضوع نمیتواند مبنای خوبی برای انتخاب آنان در کمیتههای مختلف فدراسیون باشد.
مطالب مرتبط