• گروه مطلب:| خبر| فوتسال بانوان|
  • کد مطلب:7264
  • زمان انتشار:يکشنبه 14 دی 1399-10:11
  • کاربر:محمد محمدی

طی روزهای اخیر اخبار جنجالی پیرامون انجام تغییرات در تیم ملی فوتسال زنان ایران به گوش می‌رسد، تغییراتی که به نظر از حیث رأی در انتخابات پیش‌روی فدراسیون فوتبال در حال حاضر حائز اهمیت است.
انتخابات فدراسیون و داستان یک رأی جنجالی زنانه

به گزارش فوتسال ۲۰۲۰، همانطور که می‌دانید مجمع فدراسیون فوتبال قرار است ۱۰ اسفندماه با حضور احتمالی ۸۳ عضو برای انتخاب رئیس جدید این فدراسیون برگزار شود، موضوع مهم در انتخاب رئیس جدید، حق رأی برای ۱۰ نماینده فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی زنان است که باعث شده تا آرای آن‌ها نیز در سرنوشت انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال بسیار حائز اهمیت باشد؛ البته زنان طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال ۱۲ حق رأی دارند اما چون تیم ملی فوتبال ساحلی زنان هنوز در ایران شکل نگرفته، عملا دو رأی سرمربی و کاپیتان این تیم نیز از گردونه آرا خارج می‌شود و از تعداد اعضای ۸۵ نفری مجمع نیز کاسته می‌شود.

طی روزهای اخیر موضوع تغییر سرمربی تیم ملی فوتسال زنان، انتخاباتی به نظر رسیده و جنجال بسیاری نیز در این چند روز به واسطه این اتفاق در میان اهالی فوتسال به پا شده است؛ که البته  چندان هم حرف‌های مطرح شده بی‌راه نیست، چرا که قریب به یکسال از آخرین اردوی تیم ملی فوتسال زنان ایران می‌گذرد .

در زمان سرمربیگری شهرزاد مظفر در تیم ملی فوتسال، این موضوع یکبار حل و فصل شد و قوانینی وضع شد تا دیگر سرمربی دو شلغه وجود نداشته باشد. البته این اتفاق برای فوتسال آقایان هم تاکنون رخ داده و سرمربی دو شغله مجبور شده تا از میان گیتی پسند و تیم ملی، یک گزینه را انتخاب کند. در آن زمان که شهرزاد مظفر تیم ملی را تحویل داد و همزمان سرمربی دانشگاه آزاد هم بود، قانونی وضع شد که هر تیم براساس آن می‌توانست تعداد مشخصی ملی‌پوش جذب کند تا به جذابیت مسابقات کمک شود و از یکطرفه‌بودن بازی‌ها جلوگیری شود. همچنین بحث سرمربی دو شغله مطرح شد و شهرزاد مظفر نیز تیم ملی را پس از چندماه کار موازی با دانشگاه آزاد، تحویل داد و سپس هم که از ایران به مقصد کویت سفر کرد و فوتسال ایران را کنار گذاشت.

انتخابات فدراسیون و داستان یک رأی جنجالی زنانه

 اگر فدراسیون فوتبال قرارداد شهناز یاری سرمربی فعلی تیم ملی فوتسال زنان را منتشر کند، در آن به صراحت بیان شده که یاری حق انعقاد قرارداد با یک تیم باشگاهی را ندارد و در غیر اینصورت به صورت اتوماتیک قرارداد او با تیم ملی منتفی می‌شود؛ یاری برای فصل جدید با مدیران باشگاه سایپا به توافق رسیده تا این بند جنجالی قراردادش با فدراسیون فوتبال عملاً فعال گردد. البته که در این میان یاری معتقد است که تعطیلی پی در پی تمرینات تیم ملی و نابسامان بودن شرایط باعث شده تا او سرمربیگری سایپا را در فصل جدید قبول کند و به نوعی این اتفاق را نیاز به کار تلقی کرده است.

حدود ۴ ماه است که یاری سکان هدایت سایپا را پذیرفته تا دو شغله باشد . در عین حال سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان یک حق رأی در انتخابات دارد و می‌تواند در سرنوشت انتخابات و تعیین رئیس جدید نیز نقش‌آفرین باشد و جالب اینکه درحالیکه قبلتر واکنشی به این ماجرا وجود ندشت  حالا و در آستانه انتخابات به دنبال تغییر روی نیمکت تیم ملی هستند؛ ضمن آن‌که شنیده می‌شود برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان هم رایزنی‌هایی صورت گرفته است.


یکی از اسامی  جانشین شهناز یاری شنیده می‌شود، نیلوفر اردلان است؛ سرمربی سابق تیم سایپا و تیم ملی جوانان فوتسال بانوان درباره پیشنهاد فدراسیون فوتبال گفت: واقعیت ماجرا این است که از فدراسیون فوتبال با من تماس گرفتند و خانم صوفی زاده خواستند تا جلسه‌ای داشته باشیم و درباره تیم ملی فوتسال بانوان به من پیشنهادی را ارائه کنند، ساعتی بعد هم گفتند جلسه کنسل شده چون خانم صوفی زاده شرایط مساعد جسمانی ندارند. جز این دیالوگ بین من و فدراسیون فوتبال راجع به تیم ملی فوتسال زنان اصلا برقرار نشده است.


او در واکنش به اینکه تصمیم فدراسیون یک موضع انتخاباتی است، گفت: نیت دوستان را نمی‌‎دانم چون حتی یک جلسه هم با آنها مذاکره نکردم؛اما  اگر روزی این سمت را هم قبول کنم، اجازه نمیدهم حق رأی من توسط دیگران پر شود و به صندوق برود و مطمئنا آزادانه انتخاب خودم را می‌کنم. درهرحال  اصلا مذاکره رسمی با فدراسیون نکرده‌ام که اینطور موضع‌گیری شده است.



مطالب مرتبط