کارشناس فوتسال ایران معتقد است، ما مقابل ژاپن شکست نخوردیم بلکه آنالیزورهای آنها ما را شکست دادند در حالی که تیم ملی فوتسال تیم آنالیز و مربی دروازه‌بان نداشت.
خوراکچی: نداشتن آنالیزور و مربی دروازه بان به ما ضرر زد

به گزارش پایگاه خبری 2020، محمود خوراکچی در گفتگویی پیرامون شکست تیم ملی فوتسال ایران مقابل ژاپن در فینال جام ملت‌های فوتسال آسیا، اظهار داشت: با توجه به نتایجی که تیم کسب کرد، چیزی از ارزش‌های تیم ملی ما که تغییر نسل داده است، کم نمی‌شود. جوانان ما تلاش زیادی انجام دادند منتهی نسبت به ژاپن اشتباهات بیشتری داشتند. البته تعداد اشتباهات ملی‌پوشان ایران زیاد نبود اما باعث شکست می‌گیرند. ما به تیم ژاپن نباختیم، به تیم آنالیز ژاپن باختیم. شاید با این تصور پیش رفتیم که از پیش برنده بودیم.

وی افزود: ما عنوان قهرمانی را یدک می‌کشیدیم و فشار روی ما بود. اما ژاپن چنین فشاری روی دوشش نداشت. البته با توجه به پوست اندازی که داشتیم که نایب قهرمانی آسیا بد نیست. در همه رشته‌های ورزشی، وقتی بازیکنان برای اولین بار در رویدادی حاضر می‌شوند، طبیعتاً‌ امکان بروز اشتباه وجود دارد. تفاوت بازیکنان کم تجربه و با تجربه در روزهای سخت مشخص می‌شود. تیم ما در این رقابت‌ها اشتباهات کمی داشت اما در بازی پایانی ژاپن اشتباهات کمتری نسبت به ما مرتکب شد. 

کارشناس فوتسال ایران گفت: ژاپن پیش از حضور در این مسابقات دو بازی دوستانه مقابل برزیل برگزار کرد. آنها در این 2 مسابقه شرایط بازی با ایران را مشابه سازی کردند و خودشان را برای تقابل با ما آماده کردند. این موضوع هم در موفقیت آنها تاثیرگذار بود. ضمن اینکه گلر ژاپن روز خوب خودش را تجربه کرد.

خوراکچی در پاسخ به این سوال که آیا کادرفنی ما نسبت به ژاپنی‌ها ایده‌های کمتری داشت، گفت: برای تیمی که می خواهد روی سکوی قهرمانی آسیا بایستد یا اینکه در فوتسال جهان مقام کسب کند باید اعضای تعداد کادرفنی بیشتر باشد. ما در این مسابقات تیم آنالیزور و مربی دروازه‌بان نداشتیم و از این ناحیه ضرر کردیم. ژاپنی‌ها مانند عقربه‌های ساعت آنالیزی که روی تیم ما داشتند، را اجرا کردند. آنالیز آنها فردی و تیمی بود. مثلاً‌ می‌دانستد کدام بازیکنان بیشتر با یکدیگر پاس رد و بدل می‌کنند. یا نسبت به اینکه برای هر مهاجم ما مدافع به خصوصی در زمین می‌آوردند.

وی درباره اینکه چرا شمسایی از تجربه اندونزی تحت هدایت محمد هاشم‌زاده به خوبی استفاده نکرد، گفت: می‌دانم ژاپن پیش از بازی فینال نظر سرمربی تایلند را جویا شده بود و جلسات آنالیزی را در این مورد برگزار کردند. در مورد اینکه از آقای هاشم‌زاده نظر جویا شدند یا خیر؟ اطلاعی ندارم اما اگر این اتفاق را انجام می‌دادیم کار درستی است.

کارشناس فوتسال ایران درباره اینکه چرا بردهای ژاپن در این رقابت‌ها ناپلئونی بود، تصریح کرد: پیروزهای ژاپن ناپلئونی نبود، اقتصادی بود. آنها در بازی اول مقابل عربستان انتظار نداشتند، عربستان منطقی از گل‌هایش دفاع کرد. به نظرم این شکست تعمدی نبود. بازیکنان جوان تیم ملی فوتسال آینده‌ساز هستند، خواهشاً از آنها حمایت کنید. سرزنش آنها منطقی نیست. نایب قهرمانی آسیا جایگاه بدی برای جوانان ما نیست.

انتهای پیام/



مطالب مرتبط